پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴
۵۸ درصد آثار جشنواره علامه حلی از برادران و ۴۲ درصد آن از خواهران وصول شد

حوزه/ دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) گفت: از ۱۰۵ هزار و ۷۸۰ اثر، سهم برادران ۵۸ درصد و سهم خواهران ۴۲ درصد بوده که ۳۴ درصد مجموع آثار به مرحله بعدی رقابت ها راه یافته اند و از میان آثار راه یافته ۱۲ درصد به ارزیابی دوم رسیده اند و در نهایت ۷۴۱ اثر معادل ۰/۷ درصد معادل رتبه شناخته شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت‌الاسلام مازنی پیش از ظهر امروز در اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ره) که در مجتمع آموزشی  عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، عنوان کرد: از اولین آیین جشنواره حلی(ره) در سال ۸۷ تا کنون ده سال می‌گذره و ۲۱ هزار و ۹۹۶ اثر در دوره جاری به این جشنواره وصول شده که این نشان می‌دهد که این جشنواره به دورترین مدارس علمیه نیز رسیده است.

وی افزود: از ۱۰۵ هزار و ۷۸۰ اثر، سهم برادران ۵۸ درصد و سهم خواهران ۴۲ درصد بوده که ۳۴ درصد مجموع آثار به مرحله بعدی رقابت ها راه یافته اند و از میان آثار راه یافته ۱۲ درصد به ارزیابی دوم رسیده اند و در نهایت ۷۴۱ اثر معادل ۰/۷ درصدی  معادل رتبه شناخته شدند.

دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) گفت: گروه علوم حدیث و درایه با سهم دو درصدی و گروه علوم فقه در خواهران با سهم ۰/۴ درصدی کمترین اقبال را داشته است.

حجت‌الاسلام مازنی تصریح کرد: در گروه فقه و حقوق اسلامی آثار برادران مسیر افزایشی و آثار خواهران در مسیر کاهشی قرار داشته و مقاله ها  کمترین و پایان نامه ها بیشترین سهم برگزیدگی را کسب کرده اند.

وی مطرح کرد: در طول این مسیر ده ساله آثار ادبی کاهش داشته و از دوره سوم شاهد کاهش عددی در قالب کتاب هستیم و بیشترین نوسان تولید اثر در قالب پایان نامه ها دیده می‌شود.

دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) خاطرنشان کرد: شاهد افزایش قابل توجه آثار ثبت شده طلاب استان ها بوده ایم و در دهمین دوره بیش از ۲۱ هزار اثر توسط آن‌ها وصول شده که نسبت به دوره نخست رشد پنج درصدی داشته است.

حجت‌الاسلام مازنی اظهار داشت: تقویت نشاط علمی در بین طلاب خواهر و برادر زیر ۳۱ سال گامی بود که بدون مشارکت همگان با دشواری صورت می‌گرفت و هم اکنون دبیرخانه استانی این جشنواره تاسیس شده و به دلیل مشکلات بودجه ای، تعدادی از استان ها هنوز امکان برگزاری آیین پایانی خود را نیافته‌اند.

وی ابراز کرد: تشویق طلاب جوان به تالیف اثر در علوم حوزوی و علوم انسانی اسلامی از جمله توفیقات این جشنواره محسوب می‌شود و دستیابی به سطح قابل قبول از اعتبار علمی از جمله دستاوردهای این جشنواره است.

دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) یادآور شد: حاصل قلم به دست گرفت ۱۸ هزار طلبه و تالیف بیش از ۲۹ هزار اثر در قالب کتاب، مقاله و پایان نامه شده است و ۳۸۷ اثر برگزیده استانی به دبیرخانه کشوری ارسال شده و تفاوت ارزیابی تفصیلی آثار این دوره با دوره های قبل این بود که میانگین نمره ارزیابان استانی به عنوان نمره قبولی لحاظ گردید که اختلاف آن با ارزیابی کشور بیش از ۱۵ امتیاز بود.

حجت‌الاسلام مازنی اضافه کرد: برادران بیش از ۱۳ هزار مقاله و خواهران ۵۷۲۱ مقاله و خوهران ۲۴۲ پایان نامه و برادران ۲۳۶ پایان نامه را ارائه داده اند.

وی ادامه داد: ۱۴ پایانونامه، ۹ تحقیق پایانی، ۹ مقاله و دو کتاب آثار برگزیده این جشنواره بوده است.

دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) ادامه داد: استان قم ۱۵ اثر، آذربایجان شرقی ۴ اثر، اصفهان سه اثر، تهران دو اثر و برخی استان‌های دیگر هر کدام یک اثر برگزیده داشته‌اند.

حجت‌الاسلام مازنی  عنوان کرد: موفقیت در جلب توجه ها منوط به همکاری همه ذی نفوذها بوده و رسیدن به اهداف جشنواره همدلی نهادهای تصمیم گیر و دستگاه‌های علمی را می‌طلبد.

وی تصریح کرد: تحریم ها، سوء مدیریت ها و ناکارآمدی ها دلسوزان را با نگرانی درباره آینده انقلاب اسلامی مواجه کرده که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی رهبر انقلاب روشنی بخش راه طولانی آینده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha