دکتر محمد زمان رستمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با بیان این که یکی از مشکلات اقتصادی ما ناظر به پایین بودن سطح بهره وری اقتصادی است، اظهار داشت: امروزه در جهان یکی از شاخصه های مهم رشد اقتصادی، ناظر به میزان بهره وری است که در این باره آموزش و مهارت نیروی انسانی حرف اول را می زند.
وی افزود: متأسفانه در حال حاضر بسیاری از افراد در کشور ما برای کسب مدرک درس می خوانند و حال آن که تحصیل و کسب مدرک باید توأم با ارتقای سطح مهارت باشد تا به این وسیله توان و خلاقیت نیروی انسانی ماهر و درس خوانده باعث رشد و پیشرفت اقتصادی شود.
عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم همچنین گفت: از سوی دیگر باید نگاه و رویکرد فارغ التحصیلان دانشگاهی تغییر پیدا کند، به این معنا که استخدام در ادارات و دستگاه های دولتی، تنها آمال و آرزوی آن ها نباشد بلکه خود به فکر کارآفرینی و اشتغالزایی در بخش خصوصی مولد باشند.
وی با تاکید بر این که ما باید هر چه بیشتر و بهتر، فرهنگ کار و تلاش را در سطح جامعه نهادینه و ترویج کنیم، بیان داشت: در سایه تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید می توان به رشد اقتصادی لازم دست یافت که ثمره این مسأله بکارگیری نیروی تحصیل کرده دارای مهارت در بخش خصوصی و تعاونی است و به این وسیله شاهد کاهش آمار بیکاری نسل جوان خواهیم بود.
رستمی همچنین ابراز داشت: از سوی دیگر همت و تلاش نظام آموزشی کشور باید مصروف به تببین اهمیت فن گرایی و تخصصی محوری در بین جوانان و نوجوانان باشد و البته بسیار ضروری است که در این باره به خلاقیت و ابتکارات اهمیت ویژه ای داده شود.
۳۱۳/۸
نظر شما