به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، علی اصغر دریایی بعدازظهر امروز در نشست با جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه کردستان، اظهار داشت: خوشبختانه نخبگان زیادی هم در کشور و هم در استان کردستان داریم که همه اینها به عنوان سرمایه های معنوی این انقلاب در آینده محسوب می شوند.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان ادامه داد: براساس آمارها میزان نخبگان کردستان نسبت به دیگر استانها بالاتر است که این نشان از جدیت و حمیت جوانان و دانشجویان این خطه از ایران اسلامی دارد.
دریایی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: دانشجویان و طلاب هر دو آینده سازان کشور هستند و سکان کشورداری در دستان این دو قشر فرهیخته است، لذا چه بهتر که ارتباطات علمی و تعاملات این دو قشر نسبت به گذشته گسترش بیشتری پیدا کند.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان با اشاره به برخی از جریان های فکری خارج و داخل کشور که به دنبال جدایی حوزه و دانشگاه هستند، گفت: دانشگاه و حوزه هر دو جزو مراکز علمی و آموزشی کشور محسوب می شوند و تفاوت های آنها تنها در برخی موارد جزیی است که اصلا ارزش بیان کردن ندارند.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان در ادامه به برخی از تعاملات دانشجویان و طلاب اشاره کرد و گفت: طلاب و دانشجویان هر کدام در رشته ای تخصص و مهارت دارند و می توانند به عنوان تکمیل کننده هم با هم تعامل داشته باشند، دانشجو می تواند در علوم انسانی، تجربی و... طلبه را یاری کند و طلبه نیز در مباحث دینی و فقهی قشر دانشجو را روشن نماید.
وی با تاکید بر اینکه جدایی دانشگاه و حوزه توطئه کهنه و مندرس استکبار و استعمار پیر است، بیان داشت: توطئه نفوذ در دانشگاه و حوزه های علمیه هنوز باقی است و هرگز نباید از این توطئه خبیثانه دشمنان غافل شویم، زیرا آنان عواملی برای اجرایی کردن این خواسته پلید خود تربیت کرده اند.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان در پایان سخنان خود گفت: حوزه علمیه استان کردستان و اساتید حوزوی آن آماده هرگونه همکاری با دانشگاهیان و دانشجویان در مباحث مختلف هستند، لذا امیدواریم در سال تحصیلی پیش روی شاهد تحقق این مهم باشیم.
نظر شما