حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به دهه وقف اظهار داشت: یکی از امور خیر و بابرکتی که از ابتدای اسلام تاکنون از سوی اهلبیت(ع) مورد توجه قرار گرفته، وقف است.
وی ادامه داد: وقف عنصری است که بسیاری از چالشهای اقتصادی، فرهنگی و معنوی جامعه را حل کرده و مشکلات را برطرف کند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال با اشاره به روایتی از امام صادق علیه السلام بیان داشت: کسی که کار خیری را خصوصاً کار خیر مداومی را پیریزی کند همان اجر کسی که بعداً از آن خیرات فیض میبرد و موفق به امور عبادی و امور خیر میشود، برای مؤسس این خیر ثبت میشود.
وی ادامه داد: کسی که با امکاناتش وقفی را انجام میدهد و مالی را وقف کار خیری میکند، بعد از فوتش پرونده وی بسته نمیشود، در واقع هرکسی از دنیا برود نامه عملش بسته میشود اما کسی که از مال و اموالش کار خیر و وقفی را انجام دهد پروندهاش بسته نمیشود.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین بیان داشت: واقف خودش فوت کرده است اما حسنات جاریه برای او ثبت میکنند تا زمانی که دنیا وجود دارد.
وی افزود: روایتی از امام سجاد است که ایشان سر سفره مینشینند و یکی از اعضای خانواده به حضرت میگوید ما مطاعی آماده کردیم ، فقیری آمد و بخشی از آن را به فقیر دادیم و همین مقدار برای ما و شما باقی ماند، حضرت در پاسخش فرمودند: نه اشتباه کردی آن چیزی که دادی ماند و آن چیزی که در سفره ما است، میرود.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال ادامه داد: واقعاً برای کسانی که توانایی دارند از مال و اموال خود وقف کنند باید تا فرصت دارند آن را از دست ندهند.
وی بیان داشت: تمامی اموال انسان هر چه باشد با فوتش همهاش رفته است و حتی برخی افراد وصیت میکنند که بخشی از اموالش وقف شود که در واقع این کارها نسیه است و مشخص نیست وارثان این مهم را انجام دهند، به همین دلیل بهتر است افراد تا زمانی که در قید حیات هستند اموال خود را وقف کنند.