شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹
پایه های دین اسلام بر علم و دانش استوار است

حوزه/ امام جمعه شهرستان قروه گفت: پایه دین اسلام بر اساس علم و دانش بنیان نهاده شده است و خرافات و اوهام در آن جایگاهی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام عابدین رستمی، امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه امام صادق (ع) شهرستان قروه اظهار داشت: دین اسلام توجه و اهتمام بسیار جدی در بحث علم و علم آموزی دارد و همه مسلمانان را به این مهم سفارش کرده است.

امام جمعه شهرستان قروه گفت: برهمین اساس باید گفت که پایه دین اسلام بر اساس علم و دانش بنیان نهاده شده است و خرافات و اوهام در آن جایگاهی ندارد.

این استاد حوزه در ادامه اظهار کرد: جایگاه علم و عالم در نزد خداوند متعال بسیار والاست تا جایی که در سوره فاطر آمده است: «وَمِنَ النَّاسِ وَالدَّوَابِّ وَالْأَنْعَامِ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ کَذَٰلِکَ ۗ إِنَّمَا یَخْشَی اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ غَفُورٌ/ و از انسانها و جنبندگان و چهارپایان انواعی با رنگهای مختلف، (آری) حقیقت چنین است: از میان بندگان خدا، تنها دانشمندان از او می‌ترسند؛ خداوند عزیز و غفور است!».

حجت الاسلام رستمی ادامه داد: در این کلام وحی به خوبی پیداست که عالمان و علما در نزد خداوند خویش جایگاه بس بالاتری از دیگر اقشار دارند، لذا فرد مسلمان باید با علم و دانش باشد و جهل برای یک مسلمان یک ایراد بزرگ محسوب می گردد.

امام جمعه شهرستان قروه تاکید کرد: از شما طلاب عزیز درخواست می کنیم و می خواهیم که قدر اساتید خود را به خوبی بدانید، زیرا آنان وقت و عمر خود را صرف علم آموزی شما می کنند که این امر در نزد خداوند متعال نوعی جهاد است.

این استاد حوزوی ادامه داد: رسول اکرم (ص) در روایات بسیاری از مسلمین خواسته است که به دنبال علم و دانش که در هر کجای عالم قرار دارد، بروند که این سفارش اکید پیامبر اکرم (ص) نشان می دهد که نگاه اسلام به علم و عالم، نگاهی عمیق و تخصصی است.

حجت الاسلام رستمی در پایان گفت: تکریم بزرگان علم و دین وظیفه ای است که همه باید آن را ادا کنیم، زیرا این بزرگان سرمایه های معنوی بشریت هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha