سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ |۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 5, 2024
علی عباسی

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی گفت:۱۴۷ چکیده مقاله و ۹۷ مقاله دریافت و از پانزده مقاله سفارشی، دوازده مقاله نهایی شده است، بیان نمود: این همایش در قالب مصاحبه، نظرات و ‌دیدگاه‌های استادان برجسته کشور را منعکس کرده است.

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی در دیدار اعضای کمیته علمی همایش ملی «نقش حکمت اسلامی در انقلاب اسلامی» با آیت‌الله مصباح یزدی، گزارشی از فرایند برگزاری همایش ملی «نقش حکمت اسلامی در انقلاب اسلامی» ارائه نمود و ابراز داشت: حکمت اسلامی، در شکل‌گیری، ادامه و استقرار انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشته و بررسی تأثیرات آن کمتر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

وی به ظرفیت‌های حکمت اسلامی در مقابله با اندیشه‌های مارکسیستی و ماتریالیستی در تغییر فضای فکری و فرهنگی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: جریان چپ‌گرایی و مارکسیستی در دنیای معاصر تأثیرگذار بوده و انقلاب‌ها را تحت تأثیر قرار داده است. انقلاب اسلامی، نسخه بدیلی در برابر جریان چپ‌گرایی ارائه نمود.

رئیس جامعةالمصطفی نقش «شهید بهشتی»، «آیت‌الله مطهری»، «حضرت آیت‌الله جوادی آملی» و « آیت‌الله مصباح یزدی» را در تبیین اندیشه فلسفه سیاسی و مبانی نظری حکمت اسلامی مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: امام خمینی(ره)، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، حکیم، فیلسوف و عارفی توانا بودند که تأثیر بسزایی در قوت‌بخشی به نقش معرفتی حکمت اسلامی داشتند.

وی با بیان این که مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، ضمن طراحی مبانی آکادمیک و علمی، شخصیت‌های فاخری تربیت و فرصت‌ها و زمینه‌های بزرگی برای انقلاب اسلامی فراهم نموده است، خاطرنشان ساخت: با توجه به حضور، نشاط و سرزندگی حکمت اسلامی در این سال‌ها، جا داشت نقش آن در شکل‌گیری، ادامه و بقای انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی ضمن اشاره به تاریخچه‌ای از شکل گیری همایش مزبور اذعان داشت: این همایش چهار کمیته فرعی، با موضوعات فلسفه، کلام، عرفان و فلسفه‌های مضاف دارد.

وی با بیان این که ۱۴۷ چکیده مقاله و ۹۷ مقاله دریافت و از پانزده مقاله سفارشی، دوازده مقاله نهایی شده است، بیان نمود: این همایش در قالب مصاحبه، نظرات و ‌دیدگاه‌های استادان برجسته کشور را منعکس کرده است.

رئیس جامعةالمصطفی با بیان این که در دو سال گذشته، دوازده پیش‌نشست با مشارکت مجموعه‌های حوزوی و دانشگاهی برگزار شده است، تصریح کرد: این همایش در ۲۰ بهمن‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد و نویسندگان برتر، مقالات خود را ارائه خواهند نمود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha