به گزارش خبرگزاری حوزه در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، امروز در بازدید از کارخانه داروسازی و سرم سازی شیهد قاضی تبریز با بیان اینکه پاسدارانِ سلامت و مدافعانِ بهداشت در مراکز درمانی و مجموعه های تولیدی با تمام قدرت در میدان رزم هستند، گفت: این ویروس به مثابه یک جنگ واقعی است و عدم توجه برای مقابله و پیشگیری از آن مضرات جبران ناپذیری به همراه دارد از این رو باید قرنطینه خانگی را جدی بگیریم.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه عده ای این ویروس را هنوز جدی نگرفته اند، افزود: کثرت حضور مردم در مراکز خرید در شرایط کنونی بسیار نگران کننده است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به اقشار بی بضاعت و کم درآمد، افزود: هر چند مصون ماندن از خطرات ویروس کرونا ضرورت در خانه ماندن را صد چندان کرده است اما در این بین کسانی مجبور به ترک منزل برای تامین نان شب شان هستند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: کسانی که در مغازه های اجازه ای مشغول کسب و کار هستند، از کسادی بازار متضرر شده اند، از این رو از خیران و هیئت امنای بازار تقاضا دارم در این شرایط هوای این افراد را داشته باشند.
امام جمعه تبریز همچنین از افراد خیر خواست که خانواده های نیازمند را در محلات شناسایی کرده و در تامین نیازهای ضروری به آنها کمک کنند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با انتقاد از نبود رویکرد مشخص در تولید و پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی برای کاهش حضور مردم در اماکن پرتردد، گفت: صداوسیما در بخشی از برنامه خود مردم را به خرید از فروشگاه های بزرگ تشویق میکند و در بخشی دیگر قرنطینه خانگی را مورد تاکید قرار میدهد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: اختصاص بهترین زمان پخش برنامه های صداوسیما برای تبلیغِ خرید از فروشگاه ها در مقابل التماس از مردم برای ماندن در خانه در این شرایط قابل توجیه نیست و باید مدیران رسانه ملی به این موضوع توجه داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با تاکید بر عدم ورود مسافران و گردشگران و ترددهای غیرضروری، گفت: پاسدارانِ سلامت و مدافعانِ بهداشت در مراکز درمانی و بیمارستان ها با تمام قدرت، امیدوارانه و شجاعانه، تمام جهد و تلاش خود را برای غلبه بر این بیماری به کار بستهاند از این رو باید مبادی ورودی های شهرهای استان باید کنترل شود و مردم با اجتناب از ترددهای غیرضروری زنجیره شیوع ویروس را در جامعه قطع کنند.
امام جمعه تبریز در بخش دیگری از صحبت های خود با انتقاد از نبود نظارت ها در توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی، گفت: آذربایجان شرقی یکی از استان های تولید کننده الکل به حساب می آید، اما به دلیل اینکه مدیریت این محصول به عهده تهران گذاشته شده تهیه و توزیع مواد ضدعفونی کننده به کاری بسیار دشوار تبدیل شده است.
وی همچنین با بیان اینکه احتکار کنندگان مواد بهداشتی و ضدعفونی با سلامت مردم بازی می کنند، گفت: تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده بهداشتی نوعی مجاهدت است؛ اما به دلیل عدم نظارت کافی دستگاه های نظارتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی محصولات تولیدی براحتی در اختیار مردم قرار نمی گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: با مجاهدتی که کادر پزشکی و درمانی در بیمارستان ها انجام میدهند و با توجه مضاعف مردم برای رعایت بهداشت فردی و محیط و مهمتر از آن، توکل بر خدا، ویروس کرونا را شکست خواهیم داد.
گفتنی است، داروسازی و سرم سازی شهید قاضی تبریز در حال حاضر 56 محصول انسانی و 21 محصول دامی، با ظرفیت 36 میلیون بطری انواع محلول های تزریقی و 150میلیون عدد انواع آب مقطر و آمپول دارویی تولید می نماید 60 درصد نیاز کشور را در این زمینه تامین می کند.
نظر شما