به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، هیئتی از طرف آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه با حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسن محمودی بهبهانی از خطبای پیشکسوت حوزوی دیدار کرد.
در این دیدار که حجج الاسلام والمسلمین علی علیزاده مشاور مدیر و مسئول حوزه مدیریت حوزههای علمیه و کارگر شورکی از مدیران ارشد جامعه المصطفی و جناب آقای سید احمد حسینیاطهر مشاور مدیر حوزه های علمیه در امور ارتباطات حضور داشتند، ضمن ابلاغ سلام آیت الله اعرافی، از سالها خدمات تبلیغی حجت الاسلام والمسلمین محمودی به ویژه خطابههای ایشان در محضر مراجع عظام تقلید تقدیر شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمودی بهبهانی در این دیدار با تقدیر از اهتمام مدیر حوزههای علمیه بر ضرورت تقویت وعظ و خطابه در فضای عمومی جامعه تاکید کرد و گفت: با وجود کسالت تمایل داشتم که امسال نیز منبر بروم اما دیدم برای اطرافیان تکلف ایجاد میکند و منصرف شدم اما لازم است که نام و یاد سیدالشهداء در هر شرائطی و به تناسب با اقتضائات، زنده بماند و شور حسینی فراگیر باشد.
در این دیدار صمیمی، خاطراتی از فعالیتهای تبلیغی ایشان بیان شد.
خاطر نشان میشود حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسن محمودی بهبهانی متولد ۱۳۱۱ و اهل روستای زیدون از توابع شهرستان بهبهان استان خوزستان است که از دوران مرحوم آیتالله العظمی بروجردی در حوزه علمیه قم بوده و درس بسیاری از مراجع و بزرگان را درک کرده است.
این خطیب پیشکسوت حوزوی دارای سابقه مبارزاتی در دفاع از انقلاب اسلامی و امام خمینی را داراست و علاوه بر تبلیغ در شهرهای مختلف ایران، خطابههای ماندگار در مراکز مهم دینی همچون بیوت مراجع وقت داشته است.
وی پیش از این در مصاحبهای گفته بود: هر وقتی منبر میروم توسلی به ذهنم میآید، ذهنم را ارجاع میدهم به امامی که مجلس متعلق به او است این را تجربه کردهام که باید با عنایت آنها درست شود. واقعیتش این است که باید اخلاق و نوکریمان را ثابت کنیم.
ایشان همچنین گفته بود: منبری موفق باید رضایت اهلبیت(ع) را در نظر بگیرد و مرضی اهلبیت(ع) باشد، اگر این جور بود، موفق میشود و تا آنها رضایت نداشته باشند توفیقی نسبت به منبر افاضه نمیشود. توصیهای به اهل منبر دارم از حریم اهلبیت(ع) کنار نروید، از روایات استفاده کنید و از منبریها میخواهم که صادق باشید، با مناعت طبع زندگی کنید، چون پشتوانه شما اهلبیت(ع) است، اگر شما مناعت طبع داشته باشید مطمئنا آنها جبران میکنند، بیمطالعه هرگز منبر نروید و در کاری که اطلاعاتتان ضعیف است هیچ وقت صحبت نکنید.