به گزارش خبرگزاری «حوزه» از شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین یدالله رحمانی با اعلام این خبر اظهار داشت: از بین ۱۱۰ استاد سطح دو و سطح سه، همه اساتید سطح دو حوزه خواهران را اساتید خواهر تشکیل میدهند که این نکته نشان از بالندگی حوزه علمیه استان و پیشرفت چشمگیر طلاب است.
وی افزود: در سال ۱۳۹۰ و در بدو تأسیس مدیریت حوزه علمیه خواهران استان، طلاب خواهر ۲۷۰ نفر بودند که این آمار به ۸۴۳ طلبه افزایش پیدا کرده است و همچنین طلاب فارغ التحصیل خواهر استان نیز ۷۵۲ طلبه هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در استان هشت مدرسه سطح دو و یک مرکز تخصصی سطح سه با سه رشته تقسیر و علوم قرآنی، اخلاق و تربیت اسلامی، فقه و اصول، وجود دارد که طلاب به تحصیل در این حوزهها میپردازند.
رحمانی از وجود کارگروههای تخصصی پایاننامه درحوزه خواهران استان خبر داد و اضافه کرد: این کارگروهها، متشکل از چند اساتید نخبه حوزه و دانشگاه است که مسئولیت بررسی موضوعات و طرحهای اجمالی و تفصیلی پایان نامههای تخصصی سطح سه را به عهده دارند.
وی ادامه داد: وجود این کارگروه ها برای استان چهارمحال و بختیاری مفید و اهمیت دارد، چرا که فقط در برخی استانها این کارگروهها وجود دارد تا جایی که از دیگر استانها نیز مانند همدان، درخواست بررسی موضوعات پایان نامه سطح سه را دارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: پژوهشکده حوزه خواهران به زودی در استان افتتاح میشود. در کل کشور پژوهشکدههای کمی وجود دارد و فقط استانهایی این پژوهشکده را تاسیس کردند که اساتید نخبه در چند رشته و سطح را دارند.
وی افزود: در این پژوهشکده پژوهشهای بنیادین و کاربردی انجام میشود و اساتید به بررسی مشکلات میپردازند و همچنین در راستای آن پژوهشهای مختلفی انجام میگیرد.
رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه برای ساخت و راه اندازی موسسه آموزش عالی حوزه خواهران در حال انجام است و پذیرش طلبه در مقطع سطح چهار برای اولین بار در استان با افتتاح این موسسه انجام میگیرد.
انتهای پیام