به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، پویش دانش آموزی «قاسم هنوز زنده است» عنوان یک ویژه برنامه دانش آموزی است که با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خوزستان و آموزش و پرورش استان فعالیت خود را آغاز کرده است.
در این پویش دانش آموزان خوزستانی با تولیدات هنری خود عشق و ارادت خود را به سردار دلها ابراز می کنند.
بر این اساس، مسئولان برگزاری پویش «قاسم هنوز زنده است» در جمع خبرنگاران رسانه رسمی حوزه در خوزستان، حضور پیدا کرده و چند دقیقه ای توضیحات لازم پیرامون آن را ارائه کردند.
در ابتدای این نشست، دکتر مهدی رفیعی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزشوپرورش استان خوزستان، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: پویش دانشآموزی "قاسم هنوز زنده است" باهمت حوزه علمیه خوزستان و آموزشوپرورش استان و ستاد مدارس محمدامین(ص) تشکیلشده که در آن دانش آموزان خوزستانی، تولیدات هنری خود، با موضوع شهید سلیمانی را با عشق و علاقه به روح پرفتوح این شهید مجاهد تقدیم میکنند.
وی ادامه داد: اعتقاد بنده این است که سردار سلیمانی، عزیز خدا بوده که چنین سربلندی در جامعه پیداکرده است. افرادی مثل شهید حاج قاسم سلیمانی نهتنها الگویی برای مردم ایران بلکه الگویی برای تمام بشریت است و یک جامعه اگر میخواهد سر پا باشد باید این الگوها را حفظ نماید.
دکتر رفیعی بیان کرد: در ماجرای ترور شهید سلیمانی، با پدیدهای جدید به نام تروریسم دولتی مواجه شدیم و رئیس دولت آمریکا شخصاً دستور ترور این شهید عزیز را صادر کرد. آمریکا کشوری است که خود را سنبل آزادی میداند اما با ترور این مجاهد عزیز چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داد.
وی افزود: مردم خوزستان هیچگاه کمکهای حاج قاسم در جریان سیل سال گذشته این استان را فراموش نمیکنند و برای همیشه قدردان او هستند. شهید سلیمانی کسی بود که به ما یاد داد بینامونشان به مردم خدمت کنیم و همواره در جهت تحقق عدالت و احترام به ارزشها گام برداریم.
در ادامه این نشست، حجتالاسلام عبدالمهدی علیزاده، معاون تبلیغ حوزه علمیه خوزستان، پویش "قاسم هنوز زنده است" را نوعی ادای دین به شهید حاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: جامعه هدف این پویش، دانش آموزان هستند و آنها میتوانند با تولیدات هنری خود در این پویش شرکت کنند. ازجمله اهداف این پویش میتوان به ایجاد رابطه قلبی بین دانش آموزان و سردار دلها، آشنایی با مکتب سلیمانی و تربیت نسلی سلیمانی گونه است.
لازم به ذکر است، دانش آموزان می توانند آثار خود را در پیام رسان های ایرانی به آیدی @haj_ghasem_۹۹ و یا شماره تماس ۰۹۰۱۳۶۱۴۶۳۱ در پیام رسان واتساب ارسال نمایید.
انتهای پیام./