حجتالاسلام مهدی موحد، مدیر پژوهش بنیاد هدایت، در کارگاه آموزشی« راهیار شهرستانی» که در حاشیه نشست هماندیشی راهیاران منطقهای و استانی بنیاد هدایت با عنوان شهید صیمری، که در مسجد ولایت اهواز برگزار شد، گفت: «تعالی شبکه امامت» هدف مرکزی بنیاد هدایت برای تحقق تحول اجتماعی مسجد محور است.
وی در ادامه افزود: در این راستا یکی از خدمات بسیار مهم و نو در عرصه فرهنگ و تبلیغات دینی، خدمات راهیاری به امام است.
حجتالاسلام موحد اظهار داشت: معاونت راهبری بنیاد هدایت به عنوان مسئول این امر، شبکه راهیاران شامل راهیار منطقهای، راهیار استانی و راهیار شهرستانی را تشکیل داده است.
وی ادامه داد: برای ارتقاء راهیاران، برنامهها و محصولات متنوعی را با همکاری بخشهای مختلف بنیاد هدایت به کار گرفته میَشود.
مدیر پژوهش بنیاد هدایت ادامه داد: «راهیاری»، نوعی روش آموزش و پرورش است که در آن فردی به نام «راهیار» با استفاده از تجربیات، روابط حرفهای و اجتماعی و دانش تخصصی خود مسئولیت پرورش همهجانبه فرد دیگری به نام «رَهرو» را بر عهده میگیرد.
وی اضافه کرد: در این روش«رهرو» پس از مدت زمان مناسب قادر است برای حل مسائل امامتش مسیر صحیح و بهینهای را طراحی کرده و از همه ظرفیتهای موجود، برای رسیدن به اهداف شغلی بهره ببرد.
حجتالاسلام موحد خاطرنشان کرد: در شبکه راهیاری، راهیار شهرستانی و امام، هر دو رهروهای راهیار استانی محسوب میشوند؛ در نتیجه همانطور که راهیار استانی میبایست برای راهاندازی راهیار شهرستانی و از طریق فعال کردن امامت امامهای حوزه استحفاظیاش برنامه داشته و فعالیت کند.
شایانذکر است، در بخشی از این کارگاه، فرایند طراحی سلسله اقدامات فعالسازی راهیاران شهرستانی و اجرای مراحل اقناع اندیشه و ایجاد انگیزه راهیاری راهیار شهرستانی به صورت کارگاهی ارائه شد.
انتهای پیام
نظر شما