به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله محمود رجبی امروز در مراسم معارفه خود به عنوان مدیر جدید و اعضای هیئت امنای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که در سالن اجتماعات این موسسه در قم برگزار شد، گفت:خداوند را بر این نعمت هم شکر می کنیم که یاوران و دوستانی به ما عنایت فرمود که مورد عنایت خود آیت الله مصباح بودند و هم به عنوان دست پروردگان آیت الله مصباح مورد عنایت رهبری قرار دارند.
وی افزود: امروز وظیفه ما این است که این راه را بهتر طی کرده و بالندگی اش را بیشتر کنیم؛ با توجه به عشق و علاقه ای که همه عزیزان به آیت الله مصباح داشتند، باید این عشق را افزون کرده و در عمل و در حفظ و بالندگی این مؤسسه کوشا باشیم تا با تلاش خودمان هم قلب رهبر عزیزمان را خوشحال و هم روح آن عالم بزرگ را شاد کنیم، راه ما همان راهی است که آیت الله مصباح یزدی برایمان ترسیم کرده اند و ما باید با قوت آن را ادامه دهیم.
آیت الله رجبی با اشاره به اینکه ما باید شکر لسانی و اعتقادی خود را نسبت به میراث گرانبهایی که در اختیارمان وجود دارد را به جا بیاوریم، خاطرنشان ساخت: باید میراث گرانبهایی که آیت الله مصباح یزدی از خودشان بر جای گذاشت را قدر دانسته و با نهایت اخلاص و استمداد از اهل بیت(ع) در پویایی و بالندگی اش کوشش کرده و از آن صیانت و پاسداری کنیم.
رئیس جدید مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اهتمام و دغدغه های آیت الله مصباح یزدی نسبت به تعالی و رشد این مؤسسه آموزشی و پژوهشی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: آیت الله مصباح یزدی در پیام خودشان به رهبری تأکید کرده بودند که «مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) که خار بزرگی در چشم دشمنان اسلام و نظام به شمار می رود، پیشرفت های آن رکود و کاهش نیابد و همچنان هر چه بهتر مسیر بالندگی را بپیماید».
وی در پایان گفت: از نعمت های بزرگ الهی این است که در مؤسسه ای قرار داریم که تحت اشراف رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی بوده و سالیان دراز از عنایت و الطاف و راهبری آیت الله مصباح(ره) در این مؤسسه برخوردار بوده ایم و امیدواریم بتوانیم راه آن عالم بزرگ را به خوبی ادامه دهیم.
خاطر نشان می شود: آیتالله محمود رجبی که پیش از این قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بود، از شاگردان شاخص مرحوم آیتالله مصباح یزدی به شمار میرود. وی با پایان یافتن دوره سطح، به درس خارج آیات محمدتقی بهجت، حاج شیخ مرتضی حائری، وحید خراسانی و محمد شاهآبادی رفت و سالها از محضر ایشان بهره برد. او همچنین تفسیر موضوعی را از محضر آیتالله مصباح یزدی فرا گرفت. بخشی از فعالیتهای علمی و فرهنگی وی تهیه متون و منابع درسی در دو رشته «تفسیر و علوم قرآن» و «جامعهشناسی» است.
وی از این رهگذر کتابهای متعددی را تألیف کرده که از آن جمله میتوان از کتابهای «روش تفسیر قرآن»، «شناخت قرآن»، «اعجاز قرآن»، «انسانشناسی» منطق فهم قرآن، چند درس درباره ایدئولوژی اسلامی و چند درس پیرامون شناخت قرآن یاد کرد. آیت الله رجبی همچنین از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.
نظر شما