دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
جت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی در دیدار دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو

حوزه/ کمیسیون ملی آیسسکو امروز با ۵۴ کشور همکاری دارد و از سال گذشته و با شیوع بیماری کرونا، فعالیت‌های این مجموعه بیشتر به سمت فضای مجازی سوق پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،  حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی در دیدار دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو و سرپرست مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج کشور که در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی،  برگزار شد،به معرفی جامعةالمصطفی پرداخت و خاطرنشان کرد: جامعةالمصطفی عضو فعال اتحادیه‌های مختلف دانشگاهی است و در سه قلمرو دانشی، علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ، فعالیت‌های علمی و آموزشی خود را در واحدهای داخل و خارج کشور دنبال می‌نماید.

وی یکی از ویژگی‌های کم‌نظیر جامعةالمصطفی را گشوده بودن درهای آن به روی پیروان همه مذاهب اسلامی و ادیان علاقه‌مند به فراگیری مطالعات اسلامی خواند و گفت: یکی از مراکز جامعةالمصطفی، دانشگاه مجازی است که رشته‌های خود را تا مقطع کارشناسی ارشد ارائه می‌نماید. همچنین مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی جامعةالمصطفی، همه ساله میزبان تعداد زیادی از دانش‌پژوهان، استادان دانشگاه‌ها و پژوهشگران از سراسر جهان است.

رئیس جامعةالمصطفی زبان فارسی را زبان رسمی آموزشی جامعةالمصطفی نام برد و تصریح کرد: جامعةالمصطفی یکی از مراکز نقش‌آفرین در توسعه زبان و ادبیات فارسی در جهان است. از طریق آموزش‌های جامعةالمصطفی، تا امروز ده‌هاهزار غیرایرانی از سراسر جهان زبان فارسی را فراگرفته‌اند که این موضوع، سرمایه‌ای عظیمی برای کشور و در خدمت گسترش فرهنگ ایرانی اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی، در پایان، با اشاره به سابقه همکاری جامعةالمصطفی با سازمان آیسسکو از گذشته تاکنون، ابراز داشت: همکاری‌هایی که در گذشته در زمینه‌های گوناگون، به ویژه برگزاری همایش های علمی، وجود داشته است و ادامه نیز خواهد یافت، می‌تواند در آینده، زمینه‌های گسترده‌تری بیابد. جامعةالمصطفی آمادگی دارد با تشکیل کمیته‌ای مشترک، زمینه‌های همکاری‌های مشترک به منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه را مورد بررسی قرار دهد.

گفتنی است: دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو نیز در این جلسه، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس جامعةالمصطفی، همکاری المصطفی با آیسسکو را شایسته قدردانی دانست و ابراز داشت: کمیسیون ملی آیسسکو امروز با ۵۴ کشور همکاری دارد و از سال گذشته و با شیوع بیماری کرونا، فعالیت‌های این مجموعه بیشتر به سمت فضای مجازی سوق پیدا کرد.

خانم تیموری، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده علمی و بین‌المللی جامعةالمصطفی، اظهار امیدواری کرد با امضای تفاهم‌نامه همکاری، زمینه گسترش همکاری‌های دوجانبه میان دو مجموعه بیش از پیش فراهم شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha