به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام علی فتحاللهزاده با اشاره به نگهداری قرآن نفیس با خط کوفی در موزه حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار کرد: این نسخه خطی کامل و اصیل به خط کوفی و با جلد پوستی است که البته این جلد مربوط به دوره صفویه یا پس از آن است.
وی با بیان اینکه این نسخه از قرآن کریم کامل و روی پوست کار شده و از این حیث بسیار ارزشمند است، بیان کرد: سرآیههای این نسخه قرآن کریم تذهیب منحصر بهفرد با طلا و آب طلا کار شده است، اما به علت اینکه قدمتی دیرینه دارد، تذهیب آن کمتر حفظ شده است و آن قسمت از تذهیب که هنوز آسیبی به آن وارد نشده، در آینده ممکن است از بین برود.
مدیر موزه مرکز اسناد و کتابخانه آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) با ذکر این نکته که این نسخه نیز مانند سایر نسخ خط قرآن مستلزم مرمت است، تصریح کرد: به علت محافظت نامناسب، این نسخه قرآن خطی نیازمند ترمیم است و برای اینکه بیش از این آسیب نبیند ابتدا آفتزدایی و سپس مرمت را انجام میدهیم.
حجتالاسلام فتحاللهزاده یادآور شد: این قرآن ویژگیهای متفاوتی نسبت به سایر نسخههای موجود در کشور دارد و از این نظر که با خط کوفی به سبک ایرانی نوشته شده است خوانش آن را برای ما ایرانیان سهل و آسانتر کرده است.
وی افزود: بعضی بخشهای این نسخه قرآن در دورههای گذشته مرمت شده است، اما بهعلت اینکه مرمت تخصصی و فنی نبوده سبب آسیب رساندن به نسخه اصلی قرآن شده است.