به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سید سجاد موسوی در میزگرد بررسی ابعاد رسانهای اجتماع میلیونی اربعین که در قم برگزار شد، اظهار داشت: اربعین امروز به نماد اسلام و تشیع تبدیل شده است.
وی با بیان این که اساس پیادهروی اربعین ترکیب دو عنوان عشق و ایمان است، افزود: وقتی به این دو ترکیب نگاه میکنیم هم استواری انسان را از نگاه معرفتی و از نظر حکمت نظری که به آن مبانی اصلی عاشورا یعنی شهادت سیدالشهدا (ع)است میرسیم که پایبندی انسان و تجدید بیعت با این میثاق را بیان میکند.
موسوی افزود: مسئله بعدی از بُعد روانشناختی و معرفتی انسان است چرا که این پیادهروی تأثیر فراوان و بینظیری روی انسانها میگذارد.
وی به نقش رسانهها در تبیین این حرکت بینظیر اشاره کرد و گفت: نشان داده واقعیت اربعین و همدلی و همراهی که در این سفر و تجمع وجود دارد وظیفهای رسانهها است که در عرصه بینالمللی تاکنون به خوبی عمل نشده است.
کارشناس رسانه و فعال فرهنگی به توطئههای دشمنان نظام اشاره کرد و گفت: از زمانی که شور و اشتیاق مردم دنیا برای حضور در پیادهروی اربعین بیشتر شده است شکلگیری گروهکهای تروریستی و ماجراهای ضد تشیع و اسلام هراسی ایجاد و بیشتر شده است که نشاندهنده برنامهریزی دشمنان اسلام برای ضربهزدن به وحدت مسلمانان است.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص اربعین ما صرفاً برای ایران و ایرانی کار انجام نمیدهیم چرا که ایرانیان بحث اربعین و چرایی آن را میدانند، باید استراتژی ما از این حرکت برای کل دنیا باشد.
این کارشناس رسانه با اشاره به اینکه برای تبیین حرکت عظیم اربعین باید فعالیتها و اقدامات بیشتری انجام شود، گفت: باید این موضوع برای نسلهای آینده بهصورت منطقی تبیین شود. صرف اینکه جنبه تاریخی و احساسی آن را بگوییم کافی نیست.
وی اضافه کرد: در این برهه زمانی که بهوضوح مشاهده میکنیم دشمنان چه توطئههایی علیه اسلام انجام میدهند، وجود اربعین برای اتحادبین مسلمانان بسیار مناسب است و باید این مسئله حفظ شود.
موسوی تصریح کرد: قطعاً رسانه دراینخصوص میتواند مؤثر باشد و همانطور که تا امروز هم بسیاری از اقدامات توسط رسانهها انجام شده است البته این اقدامات هدفمند و در یک چارچوب نبوده است که باید این اتفاق رخ دهد.
خبرنگار: عباسعلی محمدی
نظر شما