به گزارش خبرگزاری حوزه، در ابتدای این نشست، عمرانی سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان قم ضمن تسلیت رحلت پیامبر و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)، درگذشت عالم ربانی، علامه حسن زاده آملی را ضایعهای بزرگ دانست و این برنامه را تلاشی در جهت بزرگداشت مقام علامه حسن زاده بیان کرد.
وی همچنین پیام مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت علامه حسن زاده را قرائت کرد.
سپس علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور ضمن تسلیت شهادت امام رضا(ع) و تشکر از برگزاری این برنامه، شوق به علم آموزی، ادب، احترام و قدردانی نسبت به اساتید و توجه به معارف اهل بیت (ع) و عبادت با حضور قلب را ۳ ویژگی برجسته و از جمله علل موفقیت علامه حسن زاده آملی بیان کرد.
وی همچنین دو کتاب «الهی نامه» و «نامه ها و برنامهها» را که مجموعه مناجاتها و نامههای گردآوری شدهی علامه حسن زاده آملی است را از جمله کتابهای مناسب برای عموم مردم برای شناخت بیشتر نسبت به این عارف وارسته دانست.
در ادامه برنامه،حجت الاسلام والمسلمین حسن رمضانی از شاگردان علامه حسن زاده آملی، آن عالم را از نظر علوم، معارف، فنون، کثرت کتب منتشر شده، سیر و سلوک و اربعینیات منحصر به فرد دانست.
این استاد حوزه علمیه، شروع فعالیتهای سیاسی علامه حسن زاده آملی را از سال ۱۳۴۲ و پس از دیدار با امام خمینی (ره) برشمرد و اضافه کرد: علامه حسن زاده در طول سال های قبل و بعد از انقلاب اسلامی، همواره حامی امام، مقام معظم رهبری و انقلاب بوده اند.
وی در پایان دلنوشته زیر را که در رثای استاد علامه حسن زاده آملی سروده بود خواند:
ای آیت حسن ایزدی تو
وی غایت عشق سرمدی تو
از روز ازل چو رخ نمودی
از خلق و خدای دل ربودی
دل بردن تو زخلق هویدا
دل بردن تو ز حق نه پیدا
حق داده خبر ز دل رباییت
مصداق یحبهم خداییت
او دل برده ز تو چنانکه هستی
تو برده دل خدای هستی
چون بنده حسنی و جمالی
هم مظهر عشقی و دلالی
رفتی به بر حضرت دلدار
تا بهره بری ز وی دگر بار
گیری چو به بر جان و دل آرام
از وی بستانی تو همی کام
اکنون که در آغوش خدایی
فارغ تو ز رنگ ماسوایی
ما غمزده در دیار غربت
سرگشته و مبتلا به دردت
یادی ز (سحر) اگر نمایی
از مشکل وی گره گشایی
نظر شما