به گزارش خبرگزاری حوزه، پیمان جبلی در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: مهمترین هدف ما در دوره جدید مدیریت صدا و سیما این است که منویات مقام معظم رهبری و اهداف بلند ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب به درستی در جامعه محقق شود.
وی با بیان اینکه هدف ما مبتنی بر اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است، افزود: این مهمترین تغییر و تحول فرهنگی در چهل سال دوم انقلاب است که در قالب چهار جایگاهی است که مقام معظم رهبری برای سازمان صدا و سیما مقرر کرده اند که عبارت از دانشگاه برای نشر معارف، آسایشگاه چشم، روح و روان برای معارف و هنر سالم، قرارگاه پراکندن امید و نشاط در جامعه و قرارگاه مبارزه با امواج تحریف و تفتین است.
رئیس رسانه ملی با اشاره به نقش صدا و سیما در هدایت فرهنگ جامعه و ترویج سبک زندگی گفت: ما با دو شعار هویت محوری و عدالت گستری این دوره را آغاز کردیم تا به عدالت به عنوان نقطه هدف جامعه که هنوز محقق نشده و تا رسیدن به آن فاصله داریم توجه ویژه شود.
وی با بیان اینکه عدالت مفهوم گسترده و فراگیری است، خاطرنشان کرد: عدالت اجتماعی به معنی دسترسی مردم به حاکمان و دسترسی مردم به رسانه است تا مردم خود را در رسانه ببینند و رسانه ملی بتواند امید مردم برای حل مشکلات و پیگیری مطالباتشان از مسئولان باشد.
جبلی افزود: همچنین عدالت به معنی تولید محتوا برای دسته بندیهای مختلف اعم از سرگرمی، خبری، تحلیلی، معارفی، اقتصادی، طنز و … در دوره جدید صدا و سیما مد نظر است و اگر به مطالبات مردم میپردازیم به دستاوردهای نظام هم بپردازیم و در کنار آن ناکامی ها را هم نشان دهیم.
وی افزود: در حوزه هویت محوری هم فرهنگ ملی که آمیخته ای از دین، اخلاق، انقلاب، شهدا، آرمانها و دغدغههای مردم است را لحاظ می کنیم و هویت امتی و بین المللی اسلام که در دهههای اخیر بر اثر سیاستهای تفرقه افکنانه دشمن مخدوش شده مورد توجه قرار خواهیم داد.
رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تلاش ما بر این است که اعتماد مردم را به رسانه ملی و به تبع آن به نظام اسلامی بیشتر کنیم، افزود: هر چه رسانه ملی بیشتر مورد اعتماد و توجه مردم باشد نقش هدایت گری آن هم بیشتر خواهد شد ولی اگر به رسانه اعتماد نباشد و مرجعیت خود را پیدا نکرده باشد در شرایط لزوم نمیتواند نقش هدایتگری خود را به خوبی ایفا کند.
وی در رابطه با تولید آثاری در رابطه با اهل بیت(ع) و حضرت معصومه سلام الله علیها ابراز کرد: شخصیت اهل بیت(ع) به گونه ای است که نمی شود به صورت مستقیم به آنها پرداخت و هر کسی به خود جرأت این کار را نمی دهد و از طرف دیگر کار در رابطه با اهل بیت از نظر کیفیت باید الف ویژه باشد که تولید این گونه آثار مستلزم هزینه بالایی است اما اگر این امکان وجود داشت که عشق و محبت مردم و کسانی که زندگی خود را وقف حضرت می کنند را در مسیر ساخت تولیدات فرهنگی به کار بگیریم تأثیرات خوبی خواهد داشت.
نظر شما