به گزارش خبرنگار خبرگزاریحوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا برته سخنگوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه امروز در اولین گفت و گوی خود در سمت سخنگو با خبرنگاران، به تشریح محورهای مورد بحث در صد و شصتمین نشست شورای معاونین حوزه پرداخت و گفت: در این نشست که یکصد و شصتمین آن در دور جدید مدیریت حوزه برگزار شد، موضوعات مختلفی اعم از دغدغه های مردم، مدارس علمیه و مطالبات مراجع معظم تقلید و نظام اسلامی از مرکز مدیریت حوزه های علمیه حوزه مورد بحث قرار گرفت.
وی با تأکید مجدد بر همراهی و پشتیبانی حوزه های علمیه از تصمیمات دانشی و مبتنی بر خِرَد و تجربه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان را از مهمترین محورهای این نشست برشمرد و گفت: همانطور که در فرمایشات مقام معظم رهبری هم بود، طلاب عزیز در کنار پرستاران و مجاهدان عرصه سلامت در کمک به مردم برای پشت سر گذاشتن این بحران همراهی کردند و این راه به فضل خدا همچنان ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین برته خاطرنشان کرد: حوزه علمیه مثل همیشه ضمن تأکید مجدد بر تجربیات و خردمحوری بر نقش طبهای مکمل و پیگیری و احیای آن ها توسط وزارت بهداشت و نهادهای متولی در این مسیر هم توجه داشته است.
وی تحلیل و پاسخ دهی به سؤالاتی که در فضای علمی کشور مطرح می شود را لازم دانست و تصریح کرد: مخاطبین ما مطلع هستند که مراجع عظام تقلید و علمای معزز حوزه هم حامی تجربیات متقن و دانشیِ بشر در این مسیر بوده و حتی در مورد واکسیناسیون، دوز سوم را نیز تزریق نمودند.
سخنگوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه اظهار کرد: حوزه های علمیه در عین حال این مطالبه را از نهادهای سیاستگذار و تصمیم گیر دارند که نسبت به طب مکمل هم اعلام موضع خوب، روشن و شفافی را اتخاذ کرده و حمایت های لازم از آن را هم داشته باشند.
وی با اشاره به دومین محور صد و شصتمین نشست شورای معاونین حوزه افزود: قریب به ۳۰۰۰ نفر در سال گذشته توفیق تلبس به لباس سربازی حضرت ولیعصر ارواحنا فداه، لباس روحانیت را پیدا کردند که ان شاءالله در خدمت به خلق و خالق خواهند کوشید و در مسیر علمای سلف مجاهده خواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین برته بیان داشت: مسئله موقوفات حوزه های علمیه یکی دیگر از مسائل مورد بحث در این نشست بود؛ حوزه های علمیه در عین استقلال هرگز منزوی نبوده اند.
وی گفت: گاهی اوقات استقلال با انزوا یکی دانسته می شود؛ اما حوزه های علمیه همیشه در تلاش بوده اند که در حمایت از مردم در یک تعامل و تدبیر حکیمانه ای با نظام اسلامی معاضدت کنند و برای تعالی مردم و ایران عزیز تلاش نمایند.
رئیس مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه اظهار کرد: برای این کار می بایست استقلال حوزه در سطوح مختلف مورد تأکید بوده باشد؛ بر همین اساس در عین حالی که حوزه خودش را ناصح امین نظام اسلامی، علت موجبه و پدیدآورنده آن می داند و به عنوان علت مُبقیه برای بقا و جریان آن نقش آفرینی می کند؛ رسالت های اساسی خویش را پیگیری خواهد کرد.
وی با تأکید بر تلاش حوزه برای احیای موقوفات عنوان داشت: این کار به معنی پررنگ کردن نقش آفرینی مردم در اداره این نهاد دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین برته در پایان گفت: حوزه علمیه بر همان مسیر تاریخی ۱۴۰۰ ساله خود به عنوان یک نهاد عمیقاً مردمی بر بطن و متن مردم و با زندگی و معیشت مردم گره خورده است؛ این نهاد دینی در خدمت مردم بوده و تلاش می کند که به طور حتم همین مسیر را ادامه دهد.
نظر شما