به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، نشست «اصول تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیرواگیردار» در محل مدرسه علمیه معصومیه(س) یزد برگزار شد.
در این جلسه، خانم عباسی اظهار داشت: عوامل اصلی بیماری دیابت را ژنتیک، عدم تحرک بدنی و مصرف بیش از حد خوراکی های شیرین تشکیل می دهد.
وی به انواع دیابت اشاره کرد و گفت: دیابت نوع یک زمینه وراثتی دارد و با تزریق انسولین درمان می شود و دیابت نوع دو به علت چاقی و الگوهای نامناسب غذایی است و بیشتر ارگان های بدن را درگیر می کند و به کلیه، چشم ، قلب و پوست آسیب می رساند و دیابت دوران بارداری که با دارو یا انسولین مداوا می شود.
این کارشناس بهداشت، با بیان این که دیابت را با تغذیه مناسب، تحرک و کم خوری می توان کنترل کرد، گفت: افزایش قند خون باید درمان و کنترل شود و مصرف قرص برای بهبودی ضروری است و پس از بهبودی نباید قرص را به طور کامل قطع کرد.
خانم عباسی در پایان با بیان اینکه آمار مبتلایان به دیابت در یزد ۲۱ درصد بوده که ۶ درصد بیشتر از آمار کشوری است، گفت: مصرف سرانه سبزیجات در یزد کم بوده و برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و دیابت حتما باید برنامه غذایی را تغییر داد؛ چراکه تا ۸۰ درصد برنامه غذایی، تاثیر در بهبودی دارد.
انتهای پیام/۳۱۳/۴۷