به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان، خانم زینب طیبی در اولین جلسه کارگاه "مبانی و اصول آموزش تعالیم دینی به نسل چهارم انقلاب" که عصر دوشنبه به صورت مجازی و با حضور خواهران طلبه و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان قم و هرمزگان برگزار شد، بیان کرد: تمرکز و تلاش مضاعف خانواده ها بر تربیت دینی نسل آینده باعث افزایش سطح ارتقای مسائل دینی نسل چهارم و توانمند سازی نسل پنجم و در نتیجه موفقیت و پیروزی در راستای اهداف نظام مقدس اسلامی می شود.
استاد دانشگاه فرهنگیان قم افزود: تحول و پیشرفت مادی و معنوی جامعه در گرو تحقق مسیر بندگی و تربیت عبد حقیقی در راستای تربیت نسل چهارم انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه تصریح کرد: تربیت به معنای مجموعه فعالیت ها و به فعلیت رساندن استعداد های درخشانی است که در درون نسل چهارم نهفته است .
طیبی خاطرنشان کرد: شناسایی استعدادها و رشد و بالندگی تربیتی نسل چهارم در گرو تقویت قوه ی تعقل و برخورداری آنها از انگیزه و هدف در مسیر بندگی می باشد.
وی در ادامه به صفت دو بعدی بودن انسان اشاره کرده و افزود: زندگی انسان شامل دو بعد حیاتی دنیوی و اخروی است که وجود هر دو مسیر توأمان سعادت انسان را تضمین می کند.
طیبی تصریح کرد: تربیت عقلانی مخاطبان و نسل جوان انقلاب اسلامی برای تبیین مفاهیم اسلامی باید تقویت شود که این امر باعث رشد، تکامل، بالندگی و آینده نگر بودن نسل چهارم می شود.
استاد دانشگاه فرهنگیان قم در پایان بیان کرد: تربیت عقلانی مفهومی است که نیازمند سه اقدام جدی منطق تفکر، آموختن مهارت ها و تقویت تقوای فطری است.
انتهای پیام