جمعه ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
با کسی قهر نیستیم/ همه کشورها باید ادب را در مقابل ما رعایت کنند

حوزه/ حضرت آیت الله جوادی آملی با تاکید بر لزوم خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف ابراز داشتند: ما هرگز در را به روی خود نمی‌بندیم، ما با کسی قهر نیستیم و با همه کشورها تعامل می‌کنیم. آنها نیز باید مؤدب باشند و ادب را در مقابل ما رعایت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و هیئت همراه در ادامه برنامه‌های خود در سفر استانی به شهر مقدس قم که در بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسرا برگزار شد، در سخنانی بیان داشتند: خداوند مردم را «کریم» آفرید؛ «وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنِی آدَمَ»، روی این اصل کشور را کمیته امدادی اداره کردن برخلاف فرهنگ خلقت است، خداوند انسان را با کرامت خلق کرد و دستور داد کرامت انسان محفوظ باشد.

ایشان ادامه دادند: به دلیل همین تاکید اسلام بر حفظ کرامت انسان است که مزدوری در اسلام نهی نشده است، علما این نهی را حمل بر کراهت کرده‌اند اما برخی از کراهت بالاتر نیز گفته‌اند، سفارش اسلام این است که شما باید کنار سفره خود بنشینید، پیامبر (ص) دست کارگری را بوسید که برای خود کار می‌کرد، نه اینکه فردی که برای دیگری کار می‌کند.

معظم‌له تاکید داشتند: مسئولان باید همت بلند داشته باشند و بدانند که مدیریت و اقتصاد یک کار علمی است، باید همه تلاش کنند که مردم محترمانه و آبرومندانه زندگی کنند چرا که فقر به معنای نداشتن و نداری نیست، اسلام به شخص ندار، فقیر نمی‌گوید! در فرهنگ اسلام، فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است، چنین فردی به هیچکس اعتماد نخواهد کرد. در بیان قرآن، اقتصاد عامل قیام و ایستادگی جامعه است اگر اقتصاد خراب باشد و ستون فقرات جامعه مشکل داشته باشد، مجبور خواهد بود به دیگران باج بدهد.

حضرت آیت الله جوادی آملی با تاکید بر لزوم خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف ابراز داشتند: ما هرگز در را به روی خود نمی‌بندیم، ما با کسی قهر نیستیم و با همه کشورها تعامل می‌کنیم. آنها نیز باید مؤدب باشند و ادب را در مقابل ما رعایت کنند، اما ما پس از دست دادن با آنها، باید انگشتان خود را بشماریم، این معنای استقلال است.

معظم‌له خاطرنشان کردند: توسعه در کار و تولید باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، کشور این ظرفیت را دارد، باید تولیدکنندگان تشویق شوند و دولت هم آنها را هدایت و مراقبت کند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گزارشی از اقدامات دولت به ویژه در بخش‌های اقتصادی و نیز اقدامات صورت گرفته در سفر استانی به شهر مقدس قم، محضر معظم‌له ارائه نمود.

خبرنگار: علی فقیه اجارودی 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • ✍قدرت الله منصورزاده✍ IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
    سلام ضمن احترام فراوان ولی ما با اسرائیل و آمریکا و انگلیس قهر هستیم و کینه های تاریخی ازشون داریم . مگه میشه با قاتلین سردار ، و کشورهای که این ۱۰۰ سال این همه ظلم در حق ایران و اسلام کردند به راحتی گذشت ؟ ما با کسی قهر نیستیم شبیه همان حرف ما با اسراییل سر جنگ نداریم هست ! نمیدانم من حرف های حضرت آیت الله جوادی حفظه الله رو نمیفهمم یا گاهی وقتها در مسائل سیاسی قسمتی از حرفهایشان واضح نیست . ما از موضع قدرت و عزت با دنیا مذاکره میکینم و دنبال منافع خودمون هستیم ، ولی در عین حال با چندتا از کشورها قهر هستیم و کینه های عظیمی به دل داریم . البته قهر بودن به معنای این نیست که دنبال منافع کشورمون نباشیم ؛ هر جایی هم حفظ مناقع و عزتمون در گروه گفتگو بود ، گفتگو هم‌میکنیم ، ولی چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه قبول کنیم و چه قبول نکنیم تا انتقامهای زیادی از آمریکا و اسرائیل و انگلیس و کل استکبار نگیریم نفس راحت نمیکشیم و تا زمانی که این کشورها به این خصومتها و خوی مستکبری ادامه میدن ما هم با اونها در حال مبارزه هستیم . خلاصه این ادبیات که ما با کسی قهر نیستیم ، یا با اسراییل سر جنگ نداریم و ... معناهای درستی القا نمیکنه .
    • IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
      با روسیه چطور؟! عهدنامه ترکمانچای و گلستان با روسیه نبود؟! این کشور در حق ما احیاناً! احتمالاً! ظلمی مرتکب نشده است؟!
  • راد IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    قهر این جا به معنای عدم مذاکره است. ما با صدام مذاکره کردیم و اسرایمان را پس گرفتیم و مجبورش کردیم اعتراف کند که آغازگر جنگ بوده است. همیشه باید حرف را شنید هر چند حرف دشمن را باید به بدترین وجه آن حمل کرد. نشنیدن حرف به معنای قهر است که مذموم است.