پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
حضرت زهرا(س) پرچمدار دفاع از ولایت بود/ در برابر دفاع از ولایت همه وظیفه داریم

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین سعیدی گفت: همه در برابر امام و ولایت وظیفه مهم و سنگین دارند که مردم و به ویژه خواص، دور امام را بگیرند و از حق امام و ولایت دفاع کنند و در راه اقامه امامت او فداکاری و جانفشانی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، در جمع مدیران و کارکنان ستاد کل نیروهای مسلح، به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از ابتدا همراه ولایت و در مسیر ولایت بودند و در آخر هم جان مبارکشان را در راه تثبیت ولایت هزینه کردند.

وی افزود: محمود بن لبید در کنار مزار حضرت حمزه(ع) و شهدای اُحُد سوالی را از وجود مبارک حضرت زهرا(س) پرسیدند که: «هَلْ نَصَّ رَسولُ الله(ص) قبْلَ وَفاتِهِ عَلی عَلیِّ بالْاِمامَةِ؟؛ آیا رسول خدا (ص) قبل از وفاتش بر امامت علی(ع) تصریح فرمودند؟ حضرت زهرا(س) فرمودند: «وَا عَجَبا أَ نَسیٖتُم یَومَ غَدیرِ خُمِّ؛ شگفتا! آیا روز عید غدیر خم را فراموش کردید؟»؛ پیامبر اکرم(ص) در همان روز فرمودند که من بهترین انسان را به عنوان جانشین خود قرار می دهم.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدی گفت: ابن عباس نقل می‌کند که پیامبر اکرم (ص) فرمودند« اِنَّ الناسَ لَو اِجْتَمعُوا عَلی حُبِّ عَلی لَما خَلَقَ اللهُ النّارَ - اگر همه مردم بر (گِرد) محبت علی علیه السّلام جمع می‌شدند، خداوند آتش (جهنم) را نمی‌آفرید.» و الان انسان‌های بسیار زیادی به علت خیانت برخی در آن زمان جهنمی خواهند شد.

وی افزود: محمود بن لبید سوال دیگری را از وجود حضرت زهرا(س) داشتند که چرا امیرالمومنین امام علی(ع) از حق خودشان دفاع نکردند که حضرت زهرا(س) در پاسخ فرمودند«رسول خدا (ص) فرمودند مَثَل امام، مانند کعبه است، مردم باید در اطراف آن طواف کنند نه آنکه کعبه دور مردم طواف نماید» و این روایت وظیفه مهم و سنگین مردم در برابر امامت را می رساند که مردم و به ویژه خواص وظیفه دارند، دور امام را بگیرند و از حق امام و ولایت دفاع کنند و در راه اقامه امامت امام فداکاری و جانفشانی داشته باشند.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: بین امام و پیامبر فرق است و پیامبر در واقع «طبیب دوّار بطبّه» است، جامعه آن زمان پیامبر را نمی شناختند و پیامبر باید برخیزد و به سراغ مردم برود، با توصیه و بیانات حق‌مدارانه و معجزه و انواع و اقسام شیوه های مشروع، خودشان را معرفی کنند، ولی وقتی پیامبر اسلام(ص) ۲۳ سال زحمت کشیدند و همه آنچه نازل شده را برای مردم گفتند و در روز روشن در غدیر خم دستان امیرالمومنین امام علی(ع) را گرفتند و فرمودند «مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ» دیگر نیازی به معرفی امام در میان مردم نیست هر چند این رسالت را حضرت زهرا(س) بر عهده گرفتند.

وی افزود: حضرت زهرا(س) پرچمدار ولایت بودند و به تعداد خانه‌های زیادی برای دفاع از ولایت مراجعه نمودند اما احدی جواب حضرت زهرا (س) را نداد.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدی با اشاره به شباهت رسالت‌های حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری به رسالت پیامبر و امام(ع) گفت: مردم امام راحل را نمی شناختند و حضرت امام خمینی(ره) از سال ۱۳۴۲ تا سال ۱۳۵۷ تلاش کردند خودشان و رسالت و اهداف خودشان را به جامعه و دنیا معرفی کنند، اما در دوران عصر زعامت مقام معظم رهبری هیچ بهانه و عذری برای حمایت از ولایت باقی نمی ماند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • Abbas Ali US ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
    این مقاله خیلی خوب است