به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، حجت الاسلام سیدجلال حسینی، ظهر امروز در نشست بصیرتی که در مدرسه علمیه امام باقر (ع) شهرستان کامیاران برگزار شد، اظهار داشت: کسی که وارد حوزه علمیه میشود، در اصل خود را برای سربازی امام زمان (عج) و اسلام آماده کرده است.
مدیر مدرسه علمیه امام باقر (ع) کامیاران گفت: از این رو بی شک طلاب دچار سختیها و مرارتهایی میشوند و نیز در این مسیر که به سمت متعالی است با بسیاری از افکار و عقاید مختلف و بعضاً کینهتوزانه برخورد میکنند که این امری طبیعی است، زیرا مبلغین دین خدا همیشه با دشمنان در تقابل بوده و هستند.
وی با اشاره به اینکه طلبه باید تمام وقت خود را صرف آموختن، تهذیب و پژوهش کند، بیان داشت: یکی از وجوه تمایز حوزه علمیه با دیگر مراکز آموزشی این است که در حوزهها هم فرد علوم را فرا میگیرد و هم اینکه در بحث اخلاقی و تهذیبی سرآمد میشود.
حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: بنابراین باید بین یک طلبه و مبلغ دین با دیگران در بحث اخلاقیات و تقوا تفاوتهایی باشد، طلبه باید در مسیر تبلیغ و اعتلای اسلام حرکت کند و بی شک این وظیفه، وظیفهای سنگین است.
مدیر مدرسه علمیه امام باقر (ع) کامیاران گفت: انتظار همه اساتید حوزوی این است که طلاب در دوران حضور در حوزه نهایت دقت و همکاری و تعامل را با اساتید داشته باشند و از سوی دیگر همواره از طلاب میخواهیم که ذهنی کنجکاو داشته باشند و با پژوهش و مطالعات خود بر علوم خویش بیفزایند.
وی به نقش اجتماعی طلاب اشاره داشت و بیان کرد: طلاب جزئی از جامعه اسلامی محسوب میشوند و این خود برای هر طلبهای وظایف و مسئولیتهایی به دنبال میآورد، خوشبختانه در سالهای اخیر شاهد انجام وظایف اجتماعی از سوی طلاب کشور به ویژه طلبههای کردستان هستیم و این کار ارتباط بین حوزه و جامعه را بیشتر از پیش میکند.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بسترهای آموزشی و تهذیبی در مدارس علمیه کردستان نسبت به دهههای گذشته بسیار تغییر کرده است و اکنون طلاب میتوانند به راحتی به امکانات آموزشی و پژوهشی دسترسی داشته باشند که این خود یک امتیاز برای همه میباشد.
انتهای پیام
نظر شما