به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سیدمحمد سعیدی در نشست قرارگاه ۱۹ دی که با حضور مسئولان کمیتههای این قرارگاه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: نوع نگاه ما به کارهایی که انجام میدهیم مهم است و اگر نگاه ما در مسئله امر به معروف و نهی از منکر مانند نگاه یک طبیب باشد که میخواهد مخاطب خود را احیا کند تأثیر بیشتری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بنابر آیات قرآن، احیای یک نفر مانند این است که همه مردم را احیا کرده باشیم، گفت: یک طبیب متناسب با رفتار و برخورد مریض با او برخورد نمیکند، بلکه حتی اگر مریض پرخاش هم کند او به وظیفه احیا کردن مریض عمل میکند، بنابراین کار ما در قرارگاه ۱۹ دی هم باید همینطور باشد.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه ما در تبلیغات خود نسبت به کارهایی که میکنیم ضعیف هستیم، گفت: ما کارهای زیادی انجام دادیم و باید متناسب با کاری که انجام دادیم هم تبلیغ کنیم، زیرا خود این تبلیغ علاوه بر گزارش دهی به مردم، امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با بیان اینکه کارهای ما باید متناسب با زمان باشد، گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید کار نو انجام دهیم، نیروهای خود را تجمیع و هماهنگ و با برنامه ریزی کار کنیم؛ حتی شیطان هم برای اینکه کارش به نتیجه برسد با برنامهریزی و گام به گام جلو میرود و ما هم باید مقابل شیطان برنامه داشته باشیم.
آیت الله سعیدی با بیان اینکه در امر و نهی نباید عصبانی شویم، زیرا در عصبانیتها کار خراب میشود و دشمن به دنبال همین چیزها است، گفت: ما باید از برخی افراد به خاطر لحن و روحیه ای که دارند درخواست کنیم که امر به معروف و نهی از منکر نکنند.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم با استانداران خوبی که نصب شده اند کار برای ما خوب شده است، افزود: این فرصت و نعمت خدا را باید قدر بدانیم و شکر آن را به جا آوریم و بجا آوردن شکر این نعمت به استفاده درست و عمل به تکلیف است.
نماینده ولی فقیه در استان قم، با تأکید بر اینکه دشمنان به دنبال این هستند که فرصتهای پیش آمده را به تهدید تبدیل کنند و فشار را بالا ببرند تا این موقعیت را از دست دولت بگیرند، افزود: باید مدیران و مسئولان بدانند که در این دام نیفتند و مردم هم باید مراقب باشند که دشمن چه نقشهای دارد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در مورد قم دو بحث را مطرح کردند که یکی بحث حفظ ظاهر شهر مقدس قم و دیگری انقلابی ماندن قم و حالا که ما میخواهیم کار خیر کنیم باید با توجه به این موارد مشکلات را ریشهای حل کنیم.
آیت الله سعیدی با بیان اینکه اگر جایی حرفی می زنیم باید با اطلاع حرف بزنیم، افزود: در تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر باید از جملات دینی و شرعی استفاده شود و همانطور که در ورزش به هر بهانهای کالاهایی را تبلیغ میکنند ما هم در تمام تابلوهای تبلیغاتی شرط کنیم که باید از یک حدیث و یا حکم شرعی و یا سخن بزرگان دینی که مرتبط باشد استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه خداوند مردم را صاحب اختیار قرار داده است، گفت: در برنامههایی که انجام میدهید اگر برخی عمل نمیکنند ناامید نشوید، زیرا ما بیش از انبیا و اولیا خدا وظیفه نداریم، ولی فرق ما با بسیاری از آنها این است که ما حکومت در اختیار داریم و باید از این امکان به خوبی استفاده کنیم.
امام جمعه قم با بیان اینکه دستگاههای دولتی باید وظیفه خود را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند، گفت: پیگیری کارها خیلی مهم است و در این پیگیریها هم باید از کارهای انجام شده تشکر شود و هم کارهای انجام نشده اعلام و تذکر داده شود.
وی با تأکید بر اینکه امر به معروف باید همگانی شود، گفت: اگر امر به معروف و نی از منکر منحصر در یک مجموعه شود بقیه فکر میکنند که مسئولیت از آنها برداشته شده است و بی تفاوت میشوند و مطالبهگر نمیشوند، بنابراین نباید وظیفه امر به معروف و نهی از منکر به قرارگاه ۱۹ دی محدود شود.
نظر شما