به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام آذری، در مراسم سخنرانی رمضانیه که در جامعةالمصطفی برگزار شد، ضمن اشاره به لزوم الگوبرداری از منش و سیره عملی امیرالمومنین(ع)، به فرازهایی از خطبه 223 نهج البلاغه پرداخت و گفت: همه ما روزی مرگ را خواهیم چشید و از این دنیا رخت بر خواهیم بست؛ چرا که همه ما فنا و نیستی پذیر هستیم.
سخنران این مراسم افزود: ما به عنوان مخلوقات ضعیف الهی، در وادی سخن به گونهای سخن میگوییم که گویا فقط ما خدا را میشناسیم؛ حال آن که در وادی عمل به گونهای عمل میکنیم که گویا اصلا خدایی وجود ندارد!.
وی با تاکید بر این که متاسفانه بشر امروزی در اجتماع عادت نموده تا درباره دیگران سخن ورزی نموده، خود را فراموش کرده است، خاطرنشان کرد: اهل بیت علیهم السلام با خوبی کردن به دیگران و تجلی آن در رفتار، کردار و اعمال خویش، به دنبال تربیت و خوب شدن دیگران بودند.
حجت الاسلام آذری به ابعاد دیگری از سیره عملی مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام اشاره کرد و یادآور شد: اگر در گام نخست و بسیار مهم خودمان عامل به احکام و اخلاقیات الهی باشیم، قطعا در هدایت و رهنمون سازی دیگران اثربخشتر ظاهر خواهیم شد.
وی با بیان این که یکی از سختترین سوالات در روز جزا در رابطه به غرور و تکبر آدمی است، خاطرنشان کرد: از انسان سوال خواهد شد که چه چیز به تو جرأت می دهد تا در محضر الهی، پرده دری کرده، مغرور به خود کند و تو را به هلاکت نفس وا دارد؛ هیچ جوابی از انسان نزد خداوند متعال پذیرفته نخواهد شد.
حجت الاسلام آذری در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به فضای مسموم حاکم بر فضای مجازی که انسان را به غیبت، تهمت و قضاوتهای پی در پی دیگران واداشته و او را به تباهی سوق می دهد، اشاره کرد و اظهار داشت: همواره باید عامل به فرمایشات نورانی قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام باشیم.