به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حمید ملکی، قائم مقام مدیر حوزههای علمیه طی سخنانی در جمع علاقهمندان ورود به مراکز تخصصی حوزه که به صورت برخط برگزار شد، اظهار داشت: زمانی در حوزه علمیه چهار رشته تخصصی وجود داشت؛ اما امروز بر حسب نیاز جامعه بشری به یکصد رشته ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: در دوران گذشته طلاب و روحانیون رشته هایی متعددی را میخواندند و نسبت به آن تخصص لازم را کسب میکردند، مانند شخصیت بزرگی همچون آیتاللهالعظمی جوادی آملی، در ادبیات، فقه واصول، تفسیر، کلام، فلسفه، تاریخ مجتهد هستند و لذا طلاب جوان نیز میتوانند با تأسی از بزرگان حوزه در خصوص علوم و دانش های متعدد در حد اعلی مطالعه و تخصص داشته باشند و این اتفاق مهم با وجود ده ها رشته در مراکز تخصصی حوزه و البته تلاش خود طلاب معظم امکان پذیر است.
قائم مقام مدیر حوزههای علمیه بیان کرد: امروز در عصر انفجار اطلاعات واقع هستیم که غیر از مباحث تخصصی اطلاعات، هجمه ها و شبهات تخصصی امت اسلام را هدف گرفته است و پاسخگویی آن جز با دانش های روز و تسلط به علوم مختلف امکان پذیر نیست؛ طلاب ما باید با کسب مهارت های بهروز، پاسخگوی عالمانه شبهات باشند و در کنار فراگیری فقه جواهری که اسلوب است، در کلام، تفسیر، فلسفه، ادبیات، تاریخ و... علم آموزی و مهارت افزایی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی در پایان تصریح کرد: امروز بر طلاب و روحانیون لازم است نسبت به علوم مختلف در حد شایسته مسلح ومسلط باشند و در دایره حوزه پاسخگو به رسالت خود عمل کرده و پرتوافشانی و چراغ هدایت امت اسلامی و حتی غیر مسلمانان باشند؛ چراکه امروز جهان نیازمند معارفی به روز، پویا و پاسخ گوست و خدا را شاکریم در این موقعیت قرار گرفته و سربازی امام عصر(عج) را عهده دار هستیم.
۳۱۳/۱۷
نظر شما