به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، عابدین خرّم، امروز در اجلاسیه دانشگاههای سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: تبریز و آذربایجان دیار عالمان و اندیشمندان برجستهای بوده است که هریک در مقام و عرصهی علمی نمود داشته و در فضیلت انسانی نیز قلمداد کرده و انسانهای والایی نیز پرورش دادهاند.
وی ادامه داد: اینجا تبریز است، مهد علما و بزرگانی چون جعفریها، قاضی طباطباییها، ملکوتی، سبحانی، فاطمی نیا و آل هاشم که هرکدام پایههای ماندگاری نهادهاند و اکثر دانشمندان تبریز نیز در بخشهای تخصصی بهعنوان پدر علم نوین مانند پروفسور هشترودی یاد شدهاند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: دانشگاه تبریز در بستری از زمان سبب تربیت انسانیهایی شد که امنیت کشور را تامین کردند و ۲۲ شهید دانشکده فنی بهعنوان میراث گرانبهای کشور است. همچنین شهدای بزرگواری چون شهیدباکری، خود دانش آموخته این دانشگاه بوده و شهید پورشریفی خلاق پل خیبر و شهید کسایی متخصص جهادسازندگی نیز در اینجا پرورش یافتهاند.
وی افزود: اکنون نیز دانشگاه تبریز در اقصی نقاط کشور و جهان مجاهدت میکند، چراکه تاکید بر هویت علمی و دینی تبریز از وظایف اعتقادی و دینی ما است و جوانان باید از اندوختههای گرانبهای دانشگاه استفاده کنند.
خرّم ادامه داد: ما در آذربایجان شرقی، پس از ابلاغ شعار سال، سند بزرگ دانش بنیان استان را تدوین کردیم که تکمیل اکوسیستم فناوری و ایجاد کارخانه نوآوری استان، فعال سازی منطقه ویژهی علمی ربع رشیدی، تعریف پهنه نوآوری در داخل تبریز، راه اندازی ناحیهی نوآوری، گسترش پارکهای علم و فناوری و ظرفیت سازی در شهرک صنعتی شهید سلیمانی و ایجاد شهرک فناوری خودرو که قطب سوم تولید خودرو در استان است از اقدامات ما در این زمینه بوده است.
وی در پایان تاکید کرد: راهاندازی هاب صادراتی، ارتباط با کشورهای دیگر علمی، ایجاد فضای اشتراکی تولیدی، ایجاد نمایشگاههای فناورانه، کاهش فرآیند تجاری سازی و ایجاد فضاهای اشتراکی عمومی، تربیت نیروی کارآمد، تلاش برای هویت سازی جامعه دانشگاهی از طریق مشوقهای دولتی، ایفای نقش سازنده در استان، احصا نیازهای فناورانه و واحدهای صنعتی، ایجاد کریدور ارتباطی با سایر زیست بومها و... از جمله موضوعاتی است که در استان شکل گرفته و تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام
نظر شما