به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم سیده زهرا حسینی در حاشیه برگزاری سومین روز رویداد آموزشی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها که با موضوع «تدوین متون درسی» در حال برگزاری است، عنوان کرد: راهبری فکری و استحکامبخشی به بنیان اعتقادی و بینشی افراد جامعه چه در سطح دانشجویان و دانش پژوهان و یا عامه مردم از وظایف و کارویژههای حوزههای علمیه است.
مدیر رویداد آموزشی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها افزود: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در بیاناتی، انتظارات خود را از حوزه علمیه بیان داشتند و بیان کردند: «توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات وجود دارد. در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربهزیر و مشغول کار خود بود اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهامها و مشکلات دینی راهحل داشته باشد».
حسینی بیان داشت: طلاب حوزه باید با نیازها و واقعیتهای جامعه آشنا باشند و در کنار تخصص در علوم حوزوی بتوانند نیازها و واقعیتها را به صورت کاربردی پاسخ داده و راهکارهای علمی و عملیاتی ارائه دهند.
وی با اشاره به لزوم تحول در نظام آموزشی و تغییر متون درسی، گفت: در راستای تحول متون درسی باید با برنامهریزیها و طراحیهای دقیق کارشناسی شده و با نظارت مسئولان امر و حفظ مبانی تراث گام برداشته شود که این امر در حوزه بانوان با توجه به اقتضائات خاص آن و تهاجمات مختلف به هویت زنان بیشتر نمود میکند.
مدیر رویداد آموزشی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها بیان داشت: رویداد آموزشی با موضوع «تدوین متون درسی» در همین راستا برگزار شده است که بتواند با شناسایی ظرفیتهای درونی حوزه خواهران و راهبری اساتید معزز، نقاط قوت و ضعف متون شناسایی شده و گامی در این تحول تأثیرگذار برداشته شود.
حسینی در پایان اظهار داشت: امید است در پسارویداد با شبکهسازیهای تخصصی و فعالیتهای تشکیلاتی که در رویداد پایهگذاری شده است، به ثمرات خوبی دست پیدا کنیم.
نظر شما