به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، خانم رقیه غریب، استاد مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیه السلام) چالوس، در کارگاه حل تعارضات و کاهش طلاق با موضوع "خانواده درمانی، کاربرد و تکنیک های خاص روانی جهت حل مشکلات درون خانواده" در جمع طلاب متأهل این مدرسه، ضمن تأکید بر اهمیت روابط بین اعضای خانواده، بیان کرد: دو گونه رابطه در خانواده وجود دارد؛ رابطه بین زن و شوهر و رابطه بین فرزندان و والدین که هر دو در جایگاه خویش قابل توجه و اهمیت است.
وی در ادامه تصریح کرد: هدف از خانواده درمانی، حل مشکلات روحی و برطرف کردن تعارض و اختلاف بین اعضای خانواده برای رسیدن به آرامش روانی است.
خانم غریب افزود: برای حل تعارض ابتدا باید علت درگیری و موضوع آن را پیدا و سپس به حل مشکل پرداخت؛ اولین گام در حل اختلافات، صحبت کردن آرام و منطقی با طرف مقابل است.
وی اظهار کرد: در گذشته حل اختلافات خانوادگی با میانجی گری ریش سفیدان صورت می گرفت، اما اکنون افرادی به عنوان مشاوره خانوادگی مشغول حل این مشکلات هستند و در درجه اول، پدر و مادر به عنوان ارکان اصلی خانواده این امر را به عهده دارند.
در ادامه خانم زهرا منصوری راد، استاد حوزه خواهران اظهار کرد: با ریشه یابی بسیاری از طلاق ها متوجه می شویم که زوجین، مسائل حل نشده بسیاری در زندگی خود دارند که با نبود تجربه کافی تنها صورت مسئله را پاک نموده و در انتها با حل نشدن مشکل و آن مسئله، زندگی آن دو به طلاق و جدایی کشیده می شود.
وی تصریح کرد: از عوامل شایع در بروز اختلافات بین زوجین، مواردی همچون ازدواج زود هنگام، ازدواج با معیار های اشتباه، ناتوانی در برخورد با تغییرات، نارضایتی جنسی، طلاق عاطفی و نداشتن علایق مشترک دانست.
منصوری راد افزود: برای حل هر کدام از این مشکلات، ابتدا باید به شناسایی و بررسی مشکل و سپس به یافتن راه حل آن پرداخت؛ با کسب تجربه، شناخت مشکلات، یافتن راه حل های متفاوت برای هر مسئله و نیز مشورت با دیگران می توان بسیاری از اختلافات را برطرف و مانع وقوع بسیاری از طلاق ها شد.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸