به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بندرعباس، حجت الاسلام عباس خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره علامه حلی(ره) بیان کرد: چهارمین جشنواره علامه حلی (ره) با هدف تقویت روحیه پژوهش در بین طلاب خواهر و برادر، زمینه سازی شناسایی نخبگان و حمایت از آنان، تقویت نگارش آثار علمی، افزایش رقابت طلاب در عرصه های علمی، زمینه سازی گرایش طلاب به مباحث تخصصی، جهت دهی فعالیت های پژوهشی طلاب به سمت نیازهای پژوهشی استان در چهارمین سال متوالی شروع به فعالیت نموده است.
وی نتایج حاصل از جشنواره را نشان دهنده رشد طلاب در زمینه تحقیق و پژوهش نسبت به سال های گذشته دانست و تصریح کرد: آثار دریافتی چهارمین جشنواره استانی ۶۴۳ اثر (مدارس علمیه خواهران ۲۰۶ اثر) (مدرسه علمیه برادران ۴۳۷ اثر) بوده است که از این تعداد ۸۰ اثر از حوزه علمیه برادران و ۳۰ اثر از حوزه علمیه خواهران به مرحله استانی راه یافت.
معاون پژوهش حوزه های علمیه هرمزگان ادامه داد: از میان آثار برگزیده ۲۸ اثر (۱۲ اثر حوزه علمیه برادران و ۱۶ اثر حوزه علمیه خواهران) به قم ارسال شد که ۳ نفر رتبه اول، ۳ نفر رتبه دوم، ۲۲ نفر رتبه سوم و ۶ نفر شایسته تقدیر شدند.
حجت الاسلام خیراندیش خاطرنشان کرد: حوزه علمیه هرمزگان به عنوان دبیرخانه برتر اول سیزدهمین جشنواره علامه حلی (ره) معرفی شد و حجت الاسلام محمد جواد ابراهیمی رتبه سوم کشوری در بخش پایان نامه با عنوان «سیاست های جنایی جمهوری اسلامی در قبال افشا کنندگان فساد اقتصادی» کسب کرد.
وی اظهار کرد: خانم مرضیه خسروانی نژاد دانش آموخته سطح سه موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه (س) در بخش پایان نامه سطح سه موفق به کسب رتبه ۳ کشوری و سرکار خانم بی بی معصومه میرخلیلی مدیر مدرسه حضرت زینب (س) میناب موفق به کسب رتبه دوم کشوری در بخش جشنواره مدرسه ای علامه حلی(ره) شد.
دبیر چهارمین جشنواره استانی علامه حلی (ره) بیان کرد: جشنواره هایی نظیر جشنواره علامه حلی نشانگر ظرفیت های عظیم طلاب پژوهشگر در سطح استان های مختلف است از اینرو کسب رتبه برگزیده ، طلاب هرمزگان در سطح کشور نشان دهنده ظرفیت های بالای استان است که توانستند در مباحث پژوهشی از استان های برخوردار از لحاظ امکانات آموزشی و پژوهشی هماوردی علمی و پژوهشی داشته باشند.
خیر اندیش گفت: طلاب هرمزگانی در این مرحله از جشنواره علامه حلی(ره) «ما می توانیم» را به منصه ظهور رساندند و ثابت کردند که با کمترین امکانات و تجهیزات می شود با استان های بهتر برخوردار رقابت علمی و پژوهشی داشته باشند، و این امر مسئولیت مسئولین ذی ربط استانی و کشوری را سنگین تر می کند.
وی ادامه داد: مدارس علمیه استان هرمزگان متاسفانه از نظر امکانات آموزشی، کتابخانه و سایر زیرساخت های پژوهشی دچار ضعف و محرومیت جدی هستند؛ لذا باید تجهیز آموزشی و پژوهشی مدارس علمیه استان در دستور کار قرار گیرد.
خیراندیش تصریح کرد: در شأن استان هرمزگان نیست که مدارس علمیه برادران با این ظرفیت عظیم که دارد از حداقلی ترین امکانات آموزشی و پژوهشی جهت تحقیق و پژوهش طلاب برخوردار نباشد تا طلاب عزیز ما مجبور شوند همان طور که در جلسات مختلف در جمع مسئولین استانی و کشوری عرض کردیم در برخی مدارس به خاطر عدم وجود سیستم کامپیوتر و زیرساخت مناسب آثار خود را با گوشی موبایل آماده و تایپ کنند، مدارس علمیه استان ما در فقر مطلق از لحاظ امکانات آموزشی و پژوهشی به سر می برند.
انتهای پیام/
نظر شما