به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، حجت الاسلام حسین درودی، معاون امور استان های ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در بازدید از شیر خوارگاه حضرت ولیعصر (عج) شیراز گفت: خاطرات روزانه کارکنان شیرخوارگاه و مراسمی مانند «شیرخوارگان حسینی» باید توسط صدا و سیما و رسانه ها ثبت و از آن برای تولید محتوا استفاده موثر شود.
وی افزود: این نوباوگان سبزپوش آماده رزم حسینی، برای تبلیغ مظلومیت حضرت علی اصغر علیه السلام پیامهایی از جنس غمخواری مظلومان و مهرورزی بی کسان که مانند شما قادر به تشکر نیستند دارند و با زبان خنده معصومانه و نشاط بی رنگ و ریا، قلب شما را شاد می کنند؛ شاید در عالم کودکی خود می گویند؛ خداوند ما را فراموش نکرده و فرشتگانی چون شما به انا عطا کرده است.
معاون امور استان های ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش افزود: ثبت خاطرات و زیبایی های خدمت به اطفال ایتام آل محمد علاوه بر استخراج صحنه های هنری و محتواهای غنی معنوی موجب رخت بربستن پلیدی ها از جامعه می شود.
وی با الهام از بیتی از حافظ شیرازی که چنین سروده است (هربنا که بینی خلل پذیر بود/ به جز بنای محبت که خالی از خلل بود) گفت؛ مراکزی همچون شیرخوارگاه ها مرکز ترحم نیستند، بلکه پایگاه حضور معنوی نیکوکاران جهت درک و دریافت عظمت خالق و پی بردن به دوران طفولیت و نعمات الهی برای درس آموزی بشر است.
حجت الاسلام درودی تأکید کرد: ادبیات نیک اندیشان ما باید ادبیات توحیدی، انسانی و ملکوتی باشد و نیت آنان برای کمک به مراکز، باید با محبت قلبی همراه شود.
وی محبت امام علی (ع) نسبت به ایتام را مورد اشاره قرار داد و گفت: امیرالمومنین (ع) با دستان خود عسل به دهان کودک یتیم می گذاشتند و می فرمودند؛ علاوه بر کمک به ایتام حضور و محبت معنوی به آنها مهم است و موجب می شود بدانند که در این دنیا بی پناه و بی یاور نیستند.
۳۱۳/۱۷