به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیت الله علیرضا اعرافی، در دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان مذهبی کلانتری ها، در سالن جلسات سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به نقش روحانیون در کلانتریها اشاره و اظهار داشت: اقدام روحانیت وقتی ارزش مضاعف پیدا می کند که از ویژگی هایی چون اخلاص، اتقان و صحت و درستی، اقدام به موقع، سخت بودن عمل و تحمل مشکلات برخوردار باشد.
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: ارائه خدمت وقتی فردی در شرایط سخت و اضطرار است ارزش کار را مضاعف می کند (وقتی فردی در کلانتری به داد مظلومی میرسد این اقدام ارزش مضاعف دارد)؛ همچنین وقتی عمل انسان آثار بهتری داشته و بقا و آثار عمل بیشتر باشد مسلما ارزش کار بیشتر می شود.
آیت الله اعرافی تصریح کرد: نوع خدمت هم فرق می کند؛ وقتی خدمت معنوی، روحی و فرامادی است و یک روحانی هدایت الهی و راهنمایی افراد را به معنویت برعهده دارد که این خدمت غیر قابل وصف است.
وی به فعالیت حدود ۱۰ هزار طلبه در ستاد کرونا در صحنه خدمت پرداخت و تصریح کرد: برخی حضور روحانیت را در نهادها نفی می کنند اما حضور نهادی روحانیت در فعالیتهای سازمانی و نهادی در دستگاههای مختلف لشگری و کشوری با رعایت کمال دقت و شرایط لازم، اقدام خوبی است.
نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری افزود: دوستانی که در کلانتری ها فعالیت دارند باید بدانند که درست است ناجا مظهر اقتدار است اما ادبیات آنها باید هدایتگری و ارشاد داشته باشد.
آیت الله اعرافی آسیب های موجود در این زمینه را توقف در رشد علمی، احساس روزمرگی، رفاقت و رقابت ناصحیح، نقد نا پذیری و مشورت ناپذیری دانست.
وی اظهار امیدواری کرد که ما (روحانیون) خدمتگزاران واقعی برای انقلاب باشیم.
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: سلامت اداری، جلب رضایت و اتقان کار در دستگاه های اداری بازتاب زیادی داشته و خدمت به مردم و انقلاب در واقع خدمت به همه بشریت است.
انتهای پیام/