پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
فرمانده کل نیروی انتظامی

حوزه/فرمانده کل نیروی انتظامی تصریح کرد: امروز بر کسی پوشیده نیست که راهبرد دشمن، کشته‌سازی و راه‌اندازی مانور عظیم رسانه‌ای برای آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سردار حسین اشتری، فرمانده کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز در نشستی ۱۲۰ دقیقه‌ای با معاونین ستادی و مدیران مدارس سطوح مختلف حوزه‌های علمیه که در سالن جلسات آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه برگزار شد، با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور گفت: ما از لحظه اعلام خبر فوت خانم امینی، پیگیری‌ها و بررسی‌های خود را انجام دادیم و مطمئن شدیم که هیچگونه ضرب‌وجرحی اتفاق نیفتاده است.

وی افزود: من از این خبر بسیار متاثر شدم. در آن ایام ما بیشترین تردد را در مرزها داشتیم و من طی تماسی با فرماندهی تهران بزرگ سه موضوع را انتقال دادم؛ مورد اول این بود که باید همه تلاش‌ها انجام شود تا حال این خانم خوب شود. مورد دوم نیز این بود که باید توجه ویژه‌ای به همراهان بیمار شود. بعضی اوقات در بیمارستان‌ها دارو یا تجهیزاتی تجویز می‌شود که بیرون از بیمارستان است و این خانواده نیز از سقز به تهران آمده بودند. مطلب سوم نیز این بود که باید این اتفاق از اول تا آخر به طور دقیق بررسی شود و اگر قصوری اتفاق افتاده بدون ملاحظه به من گزارش داده شود. به بازرسی کل فراجا نیز گفتم که سریعا این موضوع را بررسی کنند.

سردار اشتری ادامه داد: تصمیم من این بود که چهار پنج روز بیشتر در مرزها بمانم اما روز بعد از این خبر به تهران برگشتم و موضوع را شخصا پیگیری کردم. روز پنجشنبه ۲۴ شهریور به همکارانم گفتم که قصد دارم با پدر این خانم صحبت کنم. تلفن به پدر خانم امینی داده شد و من ۲۰ دقیقه با وی صحبت کردم و تاسف و تاثرم را اعلام کردم.

وی ادامه داد: پدرمرحوم امینی نیز نگرانی خود را ابراز کرد و من از وی خواستم تا آرامشش را حفظ کند. یک مورد را به وی توضیح دادم و آقای امینی نیز واکنشی منطقی نشان داد.

فرمانده کل فراجا اظهارکرد: من شنیده بودم که این خانواده، پزشکی سراغ دارند و تقاضای دارند او حضور پیدا کند. ما آمادگی خود را برای انتقال پزشک یا بیمار به بیمارستان‌های دیگر اعلام کردیم. او هم گفت که اگر موردی وجود داشت به ما منتقل می‌کند. من اظهار تاسف خود را نسبت به این‌که این اتفاق در محیط کار ما افتاد اعلام کردم و گفتم که حاضر نیستم حتی سر سوزنی به کسی ظلم شود. خواست خانواده امینی نیز این بود که موضوع دنبال و پیگیری شود و حقیقت اعلام شود.

وی افزود: پس از صحبت‌های ما، من مطالب پدر خانم امینی را به فرماندهی تهران بزرگ ابلاغ کردم و پس از آن وی از من خواست تا با یکی از بستگان خانم امینی صحبت کنم. این شرایط ناراحت‌کننده بود و من صلاح دیدم که اجازه بدهم تا این فرد نیز حرف‌های خود را بزند و آرام شود. روز جمعه خبر فوت خانم امینی منتشر شد و من تسلیت خود را به پدر وی اعلام کردم. ما نیز اعلام کردیم که هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم. ‌

فرمانده کل نیروی انتظامی کشور تصریح کرد: ما بلافاصله دستور بررسی را به حفاظت و اطلاعات دادیم و گفتیم که باید تکلیف آن مشخص شود. همه فرایند بررسی شد. از زمانی که خانم امینی وارد خودروی ما شد و به ساختمان وزرا منتقل گردیده این بررسی‌ها انجام شد. این ساختمان نیز بازداشتگاه نیست و بر اساس قانون و وظایف فراجا ۲۱ وظیفه در حوزه عفاف و حجاب به ما سپرده شده است. ۲۰ سال است که این روند در حال انجام است. ما بر اساس وظیفه قانونی خود سعی کردیم تا روش‌های خود را نیز هر ساله اصلاح کنیم. این اتفاق نیز بر اساس قانون انجام شده‌ است. تمام این فرایند و فیلم‌های آن نیز بررسی شد و ضرب‌وجرحی وجود نداشت. این روشی جاری و قانونی بود که انجام شد. خانم‌ها در این محل بر اساس قانون تعهد می‌دهند و بیش از ۹۹ درصد آن‌ها نیز پس از یک ساعت نزد خانواده‌های خود برمی‌گردند. این محیط بازداشتی، زوری و جبری نیست.

وی ادامه داد: ما حتی از خودروهایی که در آن زمان در محل حضور داشتند، پرسیدیم و گفتند که شرایط عادی بود. نظر نهایی را نیز پزشکی قانونی و دستگاه قضایی اعلام خواهند کرد. بر اساس بررسی ما، دولت، مجلس، دستگاه قضا و ... اتفاق فیزیکی خاصی رخ نداده و من این حرف را با اطمینان می‌زنم. مردم از این بابت نگران و ناراحت نباشند. مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی خود نسبت به این اتفاق اظهار تأثر کردند. باید مسئولان و دستگاه‌های دیگر نیز درباره ویدئوها و اسناد و مدارک ما در این موضوع نظر می‌دادند که این اتفاق انجام شد و ما آن‌ها را منتشر کردیم.

فرمانده انتظامی کشور در ادامه به اتفاقات روزهای اخیر اشاره کرد و درباره اقدامات فرماندهی انتظامی گفت: رسانه‌های بیگانه و دشمنان مردم دنبال این بودند که ناامنی را به کشور بیاورند و آرامش را از مردم بگیرند. قطعا آن‌ها از این اتفاق ناراحت نیستند. این رسانه‌ها شروع به فضاسازی کردند و یکسری هم هیجانی و احساساتی شدند. برخی نیز سازماندهی‌شده به این تجمعات آمدند. بخشی از مردم بطور عادی اعتراض خود را بیان می‌کنند، اما برخی اغتشاش می‌کنند. وظیفه پلیس این است که با افرادی که به جان و مال و ناموس مردم و اموال دولتی تعرض می‌کنند برخورد کند. پلیس جلوی این افراد را می‌گیرد. حتما خود خانواده امینی نیز تعرض به مردم را نمی‌پذیرند.

راهبرد دشمن، کشته‌سازی است

سردار اشتری تصریح کرد: پلیس به‌موقع وارد این موضوع شد و همکاران ما نیز واقعا برای امنیت مردم محکم پای کار بودند. راهبرد دشمن، کشته‌سازی است. در این جمع‌ها افرادی با سنگ و چاقو یا سلاح‌هایی که در اختیار نیروهای ما نیست به قتل رسیده بودند. این نشان می‌دهد که پروژه کشته‌سازی، اصلِ دشمن است و به دنبال تشدید دامنه آشوب هستند. در همین زمان ماموران ما در غرب کشور گروه‌هایی را دستگیر کردند که اسلحه را به تهران اصفهان و شهرهای دیگر منتقل می‌کردند. دستگاه‌های اطلاعاتی ما این افراد را شناسایی کردند و آن‌ها اعتراف کردند که این سلاح‌ها به صورت رایگان ارسال می‌شده تا از آن‌ها استفاده کنند.

امنیت مردم خط قرمز نیروی انتظامی است

وی ادامه داد: این افراد مستقیما از کشورهای بیگانه، منافقین و سلطنت‌طلب‌ها که با مردم ما عناد دارند و آن‌ را معترف می‌شوند، حمایت می‌شدند. با بصیرت مردم و هوشیاری نیروهای مسلح، امنیت خوبی داریم و مردم نیز از پلیس و دستاوردهای انقلاب حمایت کردند و با رهبر انقلاب نیز تجدید بیعت کردند. مردم ما اعتراضاتی دارند، اما پرچم خود را نمی‌سوزانند، به مقدسات توهین نمی‌کنند، به پلیس حمله نمی‌کنند و به بیمارستان و مقر انتظامی سنگ‌پرانی نمی‌کنند. این نشان می‌دهد که این افراد، دلسوز مردم نیستند. اخیرا صحبتی از من منتشر شد که گفته بودم ما تا پای جان برای امنیت، ارزش‌های مردم و حقوق آن‌ها می‌جنگیم. من این حرف‌ها را دوباره می‌زنم و بر آن‌ها تاکید دارم.

سردار اشتری در ادامه به دستگیری ۱۷ لیدر وابسته به منافقین، همچنین تعدادی سلطنت طلب و بهائیان اشاره کرد و گفت: تعدادی از این افراد که باعث اغتشاش شدند، شناسایی و تعدادی نیز دستگیر شده‌اند. من از بسیج و اطلاعات، شورای عالی امنیت کشور، صداوسیما تشکر می‌کنم که کمک کردند تا این ناآرامی‌ها گسترش پیدا نکند. هزار و ۸۰۰ نفر از همکاران من در این حوادث مجروح شدند و ۱۲۰ تا ۱۴۰ نفر نیز به بیمارستان رفتند. این افراد، مدافعان مردمند. این حمایت جانانه و مقتدرانۀ همکاران من از مردم، قابل تحسین است.

۵ هزار شهید را بعد از جنگ تحمیلی تقدیم انقلاب کرده ایم

وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در طول دوران دفاع مقدس هشت هزار شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرد و پس از آن ۵ هزار شهید در قالب مأموریت های روزانه تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

عضو شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه " معتقدیم مردم باید آرامش داشته باشند"، افزود: باید دانشجوها و دانش‌آموزان ما با آرامش بروند و برگردند. رژیم صهیونیستی در شبکه ۱۲ خود اعلام کرد که ناکام مانده و جمهوری اسلامی توانسته این موضوع را کنترل کند. آن‌ها دلسوز ایران نیستند و با ایران قوی و مستقل و پیشرفت آن مخالفند. از عملکرد رسانه‌های خارجی هم جز این نمی‌توان نتیجه گرفت. مردم به این دروغ‌پردازی‌ها اعتنا نکنند. کسانی که از مردم ما ناراحت هستند، نمی‌خواهند مدارس و دانشگاه‌ها باز باشند. ما در این دو سالِ بسته بودنِ مدارس و دانشگاه‌ها، از نظر آموزشی ضرر کردیم. دولت و مسئولان اراده کردند که مدارس باز شود. این یعنی علم‌آموزی بیشتر می‌شود و این موضوع به ضرر دشمنان است.

سردار اشتری درباره نقش پلیس در مدارس و دانشگاه‌ها گفت: ما در دانشگاه‌ها مسئولیتی نداریم و به آن ورود نمی‌کنیم. ما باید تمام سعی و تلاش خود را بکنیم تا نشاط و علم‌آموزی و پژوهش و آرامش را در دانشگاه‌ها داشته باشیم و اگر آن‌ها را نداشته باشیم، ضرر می‌کنیم. ما جوانان نخبه و خوبی داریم که باید بدانند یک ساعت تعطیلی کلاس‌ها به ضرر آن‌هاست. خانواده‌ها نیز باید توصیه کنند که بچه‌ها سر کلاس حضور پیدا کنند و به تجمعات نروند. توصیه ما این است که کلاس‌ها تعطیل نشوند.

فرمانده کل انتظامی کشور همچنین درباره هفته فراجا اظهار کرد: ما در این هفته می‌خواهیم بیشتر به مردم خدمت کنیم. در این هفته با برنامه‌های خود، چه در صداوسیما و چه در قالب‌های دیگر، این خدمات را منعکس خواهیم کرد.

سردار اشتری گفت: من از مقام معظم رهبری که فرمایشات ایشان در دانشگاه انتظامی بسیار تاثیرگذار و حکیمانه و راهگشا بود، تشکر می‌کنم. همچنین از همکاران خود تقدیر و تشکر می‌کنم که برخی از آن‌ها ماه‌هاست به خانه نرفته‌اند. این یعنی پلیس بیش از گذشته در خدمت مردم است تا آرامش آن‌ها را تامین کند.

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به هفته فراجا و روز نیروی انتظامی اظهار کرد: شعار امسال ما «پلیس خادم مردم و مردم حامی پلیس» است. امیدواریم بتوانیم این هدف را محقق کنیم و مردم از خدمتگزارانشان راضی باشند.

۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha