به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، علیرضا ایراندوست مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم امروز در نشست خبری تشریح برنامههای این سازمان در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای استان قم که در سالن جلسات ساختمان هنر و رسانه برگزار شد، طی سخنانی به تشریح برنامه ها و فعالیت های بسیج سازندگی سپاه استان قم پرداخت و گفت: ساخت و مرمت منزل ۲۵۱ باب از منازل محرومین با هزینه ۴.۵ میلیارد تومانی، اهدای ۱۷۰ هزار بسته معیشتی، اهدای جهیزیه به زوجهای جوان و ۹۲۶ مورد قلم کالای ضروری به خانوادههای نیازمند، اهدای لوازمالتحریر به دانشآموزان، تعمیر رایگان لوازم خانگی و اشتغالزایی از جمله خدمات انجام شده بوده است.
وی از برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی در شهر مقدس قم خبرداد و گفت: ۱۱۰ گروه جهادی در قالبهای تخصصی مختلف فعالیتهای خود در این رزمایش برای مناطق محروم استان قم دنبال میکنند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم گفت: بیش از ۲۰۰ صندوق قرض الحسنه در محلات ایجاد کردهایم که کارهای اقتصاد مقاومتی نوظهور را مورد حمایت قرار میدهیم؛ قرار است پنج طرح که در رشتههای مختلف با حمایت صندوقها و کمک بسیج سازندگی موفق بوده است را معرفی کنیم.
وی افزود: ۸۵۰ گروه جهادی در سامانه اطلس ثبت شدهاند اما ۳۵۰ گروه جهادی فعالیت دارند و گروههای قم از جمله فعالان کشور هستند و در برخی از استانها از جمله سیستان و بلوچستان به صورت تخصصی ورود کردهاند و در عید نوروز در ۱۱ استان با رویکردهای اقتصادی، فرهنگی، پزشکی و تبلیغی فعالیت داشتهاند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم در ادامه سخنان خود به طرح های مهم این مرکز در آستانه برگزاری کنگره ملی شهدای استان قم اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آب رسانی به ۱۸ روستای محروم، جهاد تبیین و مقابله با کرونا، اطعام نیازمندان، رفع موانع تولید و تسهیلگری برای دو هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی، ویزیت رایگان ۲۰ هزار بیمار و توزیع بستههای بهداشتی از دیگر خدمات انجام شده در راستای کنگره ملی شهدای استان قم است.
وی خاطرنشان کرد: رزمایش اهدای جهیزیه به نیازمندان در ۹ آذرماه در جمکران برگزار میشود و در این رزمایش در مرحله نخست ۲۰۰ جهیزیه به همت کمیته امداد و ۴۰۰ جهیزیه به همت قرارگاه محرومیتزدایی سپاه و با مشارکت مردم و خیرین به زوجهای جوان اهدا میشود.
ایراندوست در پایان از برگزاری جشنواره روایت جهاد یاد کرد و گفت: هدف ما از این جشنواره تقدیر از اقدامات هنری و رسانهای انجام شده و حمایت از فعالان رسانهای در گروههای جهادی است؛ مستندداستانی، موشنگرافی، عکس، پوست، شعر، داستان، خاطره و کارهای پژوهشی در این جشنواره مورد توجه قرار گرفته است و این جشنواره ۳۰ بهمن تا ۱۵ دی دریافت آثار را دنبال خواهد کرد.