دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
استاد محسن قرائتی

حوزه/ رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: عدم دسترسی راحت به مساجد و تعطیلی نماز جماعت صبح مساجد و عدم استفاده از اذان حلقومی موجب کم توجهی به این فریضه الهی شده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، جلسه شورای سیاستگذاری بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز، شورای معاونین ستاد اقامه نماز، استاندار تهران، معاونین وزیر کشور، رئیس نهاد رهبری و معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، مشاور وزیر ارشاد و جمعی از نمایندگان دستگاه های همکار برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در این جلسه گفت: با توجه به بیان ۸۸ مرتبه کلمه نماز در قرآن، متاسفانه به نماز رسیدگی نشده است.

وی گفت: عدم دسترسی راحت به مساجد و تعطیلی نماز جماعت صبح مساجد و عدم استفاده از اذان حلقومی موجب کم توجهی به این فریضه الهی شده است.

استاد قرائتی در ادامه اظهار کرد: دین در قلب ما نفوذ نکرده است و ترویج آن با مشکل مواجه شده است.

وی با تأکید بر اینکه خداوند همیشه ناظر بر اعمال انسانهاست، گفت: کار را برای خدا باید انجام دهید، عملی که برای خدا باشد در آخرت پاداش دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پایان خواستار ارائه راهکار مناسب جهت ترویج فرهنگ نماز در جامعه در جهت تأثیر در کاهش آسیب های اجتماعی شد.

سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز در ادامه جلسه ضمن تشکر و قدردانی از پای کار بودن وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی در برگزاری اجلاس، گفت: از سال ۱۳۷۰ اجلاس سراسری نماز در کشور برگزار می شود که این رخداد عظیم فرهنگی با میزبانی وزارت کشور در سال جاری برگزار می‌گردد.

زرهانی افزود: وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان دو رکن اصلی اجلاس هستند و بیست و نهمین اجلاس نماز در راستای ترغیب نسل نو به اقامه نماز برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر همفکری و همکاری همه دستگاه های اجرایی، گفت: اقامه نماز، قدرت معنوی جهت تغییر رفتارها را دارد و باید تلاش کنیم پیوند مدارس و دانش آموز با مساجد و ائمه جماعات ارتقا پیدا کند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اجلاس سراسری نماز با پیام مقام معظم رهبری آغاز می شود و مجموعه پیام های معظم له در بیست و هشت اجلاس گذشته دایرة المعارف نماز است.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس در تاریخ ششم بهمن، بر ارائه پیشنهادات و رهنمودهای دستگاه های همکار و استفاده از ظرفیت وزارتخانه های مطبوع و مراکز آموزش عالی تاکید کرد.

سید احمد زرهانی یادآور شد: با اطلاع رسانی مناسب این رخداد بزرگ فرهنگی، جهت آگاهی بخشی این مراسم و مشارکت اهل علم و اهل قلم جهت ارائه مقالات علمی قدم بردارید.

در پایان جلسه حاضرین با ارائه نکته نظرات خود در راستای همکاری در برگزاری اجلاس سراسری نماز، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha