به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد جعفرنژاد، ظهر امروز طی سخنانی در هیئت عزاداران فاطمیه(س) سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم که در نمازخانه این سازمان برگزار شد، با بیان این که برای مقابله با بدعت ها و انحرافات، قبل از هر چیز باید بدانیم که اهداف و برنامه دشمن در این باره چیست، اظهار داشت: همه فتنه ها و بدعت ها و انحرافات از شلوغی ها و هیاهوها و تشنجات شروع می شود و عده ای به این بهانه در نهایت به دنبال تضعیف دین و ولایت و کمرنگ شدن ارزش ها و در نهایت تعطیلی احکام الهی هستند.
استادحوزه علمیه افزود: آن چه مهم و بایسته است این که علما، متدینین و دیگر دلسوزان جامعه، مراقب شیوع این بدعت ها و انحرافات باشند و با بصیرت افزایی در جامعه و تلاش در مسیر جهاد تبیین جلوی آن ها را بگیرند.
وی همچنین گفت: در همین قضایای مربوط به فتنه اخیر دیدیم که نقطه شروع بدعت گذاری ها از طریق بحث حجاب بود و گرنه همه می دانیم که هدف دشمن و عوامل آن ترویج بی حیایی، بی عفتی و تلاش در جهت بی تفاوت و یا کم تفاوت کردن مردم نسبت به این امور است.
این کارشناس فرهنگی در ادامه با اشاره به فرازهایی از بیانات امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه درباره لزوم شناخت فتنه ها و راه مقابله با آن ها ابراز داشت: ما در مواجهه با فتنه ها و چگونگی برخورد با آنها و به خصوص در مسیر دفاع از ولایت، الگوی بی همتایی همچون حضرت زهرا(س) را داریم که ایشان به خوبی به ما یاد دادند که چگونه وقتی ولی و امام جامعه به دلیل مصلحت هایی مجبور به سکوت هستند باید در دفاع از حق و حقیقت قیام کرد و به انجام تکلیف پرداخت.
وی گفت: بر این اساس باید توجه داشت که همه فرمایشات و خطبه های حضرت زهرا(س) و گریه های سیاسی ایشان برای ما حجت است تا در دفاع از ولایت کوتاهی و سستی نورزیم و نگذاریم که امام جامعه دچار انزوا شود.
حجت الاسلام و المسلمین جعفرنژاد با بیان این که درس فاطمیه(س) برای همه ما، دفاع از حق برپایه تشخیص درست تکلیف است، افزود: تبیین درست فاطمیه و بیان این حقیقت به معنای اثبات ولایت امیرالمؤمنین (ع) است و به همین خاطر است که دشمن نمی خواهد که ما به فاطمیه بپردازیم و لذا سعی می کند که به بهانه های مختلف حتی در اصل شهادت حضرت زهرا(س) نیز با طرح شبهاتی، تشکیک ایجاد کند.
گفتنی است: حضور پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام و برگزاری مراسم عزاداری و سینه زنی از دیگر بخش های این مراسم معنوی در آستانه سالروز شهادت ام ابیها(س) بود.