به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه نیوز از یزد، دکتر محمد صالح جوکار شب گذشته در نشست قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان یزد، اظهار داشت: تغییراتی که متوجه کشور و جامعه ما بوده و بحثهای فرهنگی و اجتماعی که کشور را تحت تأثیر خود قرار داده، از برنامههای دشمن از زمان شاه تاکنون در حال انجام است.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، با بیان اینکه شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر از بزرگترین اشتباهاتی بود که در جامعه رواج پیدا کرد، گفت: قانون حمایت از جوانی جمعیت از حداقلها است و جنبههای نهادینهسازی فرهنگ فرزندآوری را به همراه ندارد، اما بستههای تشویقی و اقدامات سلبی نیز در آن دیده شده است.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه اگر مدیران خودشان به بحث فرزندآوری اعتقاد داشتند، میتوانند آن را در جامعه جاری و ساری کنند، افزود: اگر این چنین نباشد، قانون تشویق جمعیت به خوبی پیش نمیرود و هر آنچه بخشنامه و ابلاغ شود، بازهم کار پیش نخواهد رفت.
جوکار در خصوص اقتصاد و معیشت در بحث فرزندآوری، خاطرنشان کرد: بیشتر در راستای راحت طلبی و آسودگی پیش رفتیم و طبق نظرسنجی، خیلی مسئله اقتصاد در خصوص فرزندآوری تاثیرگذار نیست.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس اظهار داشت: در جامعه مهریهها را افزایش پیدا کرد که اعتماد را جلب و کانون خانوادهها را محکم کند، ولی برعکس شده و مشکلات عدیدهای بوجود آورده و متاسفانه این مسئله بسیار بد جا افتاده است.
وی عنوان کرد: امروز متاسفانه فرهنگهای بسیار زشتی در جامعه مثل جشن طلاق جا افتاده که باید نسبت به مسائل و مشکلات پیرامونی این فرهنگها در جامعه آگاهی سازی صورت گیرد.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تأکید بر اینکه انگیزه و اراده در بحث فرزندآوری مهم است، افزود: نهادهای فرهنگی در کشور با تولید فیلمهای کوتاه یا اجرای تئاتر با موضوع خانواده میتوانند در بحث تشویق خانواده به فرزندآوری موثر واقع شوند.
نظر شما