حجت الاسلام حسن موسایی یادگار عملیات کربلای چهار و پنج در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان با گرامیداشت سالروز عملیات کربلای چهار، اظهار داشت: در این عملیات غرور آفرین و سرنوشت ساز در دوران دفاع مقدس، تعداد قابل توجهی از روحانیون و طلاب استان هرمزگان به مقام شهادت نائل آمدند.
وی با یادآوری این عملیات گفت: سال ۶۵ مدیر، اساتید و طلاب حوزه علمیه هرمزگان، تصمیم گرفتند که کل حوزه را راهی جبهههای حق علیه باطل کنند.
حجت الاسلام موسایی ادامه داد: قبل از اینکه بصورت دسته جمعی طلاب و روحانیون وارد جبهه شوند، برخی از طلاب نیز بصورت انفرادی در قالب تبلیغی و رزمی از طریق دفتر تبلیغات اسلامی قم و یا در قالب رزمی از طریق سپاه حضور پیدا میکردند.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۶۵ بود که تمام حوزه علمیه هرمزگان در جبهه حضور داشتند و در کنار برگزاری درس و بحث در منطقه سد دز، همزمان آموزش غواصی برای کربلای چهار و پنج نیز فرا میگرفتند.
معاون منابع پایدار حوزه علمیه هرمزگان با بیان اینکه در عملیات کربلای چهار و پنج با وجود اینکه بنده و همرزمان ما در دیگر عملیاتها شرکت کرده و به نوعی آشنا بودیم، اما از لحاظ تاکتیکهای نظامی یکی از سختترین و طاقت فرسا ترین عملیاتها بود، گفت: نکتهای که در این عملیات جلب توجه میکرد، آن بود که فرماندهان این عملیات در این گردانها هم مدیر حوزه علمیه، روحانی شهید مجید نعیمی پور بود که از طلاب بسیار موفق و از سطوح عالی حوزه علمیه قم بود.
وی افزود: بنده در این عملیات در مکانهای مختلفی خدمت کردم و از بیسیمچی گرفته تا آر پی چی زن فعالیت داشتم.
معاون امور موقوفات و منابع پایدار حوزه علمیه هرمزگان، با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید و طلاب در این عملیات شرکت داشتند، اظهار داشت: کل شهدای استان هرمزگان در دوران دفاع مقدس ۳۰ نفر میباشند، که ۲۰ نفر از آنها در عملیات کربلای چهار به فیض شهادت رسیدند.
حجت الاسلام موسایی ادامه داد: در عملیات کربلای ۴ طلاب و روحانیون جانانه تا آخرین لحظه ایستادگی کردند و مقاومت از خود نشان دادند و در پیشرویها تا آخرین خاکریز دشمن را تصرف و در دل خاک دشمن مردانه جنگیدند.
وی با بیان اینکه گروهان ما جز لشکر ثارالله(ع) بود که شامل کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان میشد و برای ادامه عملیات باید برای پشتیبانی، یک لشکر دیگر نیز وارد میشد که متاسفانه در راه با درگیری لشکر دیگر دشمن، ما در محاصره قرار گرفتیم، یادآور شد: ما در میان جزیره ام الرصاص، تا آخرین لحظه مقاومت کردیم و تعداد زیادی از طلاب و روحانیون و رزمندگان شهید، جانباز و مجروح شدند و اجساد مطهر شهداء نیز در همانجا باقی ماند.
این جانباز دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه اجساد مطهر شهدای هرمزگانی مانند دادعلی اکبر نیا و عباس بازماندگان قشمی بعد از ۹سال به آغوش کشور و خانواده بازگشت، گفت: طبق آمار بیش از ۸۰ نفر از طلاب و روحانیون هرمزگان در قالب گروهان طلاب راهی جبههها شدند که ۲۰نفر شهید و ۱۰نفر دیگر جانباز شدند.
وی ادامه داد: تعداد شهدای روحانی هرمزگان نسبت به جمعیت آنها رتبه اول در سراسر کشور را نسبت به سایر اقشار دارد و همچنین در تعداد جانباز و ایثارگر نیز بازهم نسبت به جمعیت در رتبه اول است.
حجت الاسلام موسایی تصریح کرد: سردار منصور نبی زاده، سرهنگ موسی مولا پرست و ترابی و غلامشاهی که در آن زمان از فرماندهان جنگ به حساب میآمدند اذعان دارند که گروهان طلاب در لشکر ثارالله خط شکن بودند، امثال بنده و شهید بازماندگان بیشتر موانع و سنگرها را منهدم کردیم و از نظر عملی به ضرس قاطع شاهدان جنگ، طلاب نقش اساسی داشتند.
وی با تأکید بر لزوم بصیرت افزایی و تلاش در مسیر تحقق جهاد تبیین، مطرح کرد: در جنگ فعلی، دشمن شناسی را باید از اولویتهای خود قرار دهید زیرا که دشمن در این جنگ نرم با فکر و اندیشه جوانان ما میخواهد آنها را از میدان به در کند.
این یادگار جبهه و جنگ افزود: همانگونه که شیطان اعمال بد انسان را زینت میدهد، شیطان بزرگ آمریکا هم درصدد انحراف جوانان ما از ارزشهای اسلامی و انقلابی است، پس باید هوشیار باشیم.
وی بیان کرد: در جنگ تحمیلی سربازان اسلام برای اینکه تیر مستقیم دشمن به سر آنها برخورد نکند، کلاه بر سر داشتند ولی امروز برخی از جوانان ما کلاه را از سر بیرون آورده و هدف مستقیم دشمن برای امیال و توطئههای آنها شدند، اما دشمن بداند این جوانان ما اگر فریب هم بخوردند با کار فرهنگی به امید خدا به آغوش کشور باز میگردند و بلای جان استکبار خواهند شد.
حجت الاسلام موسایی خاطرنشان کرد: یادگاران دفاع مقدس به همراه جوانان و نوجوانان این مرز و بوم در مقابل دشمن ایستاده و مقاومت خواهیم کرد و مطمئن باشید با سنگرهای معنوی، پرچم انقلاب اسلامی را به دست صاحب اصلی آن خواهیم سپرد.
انتهای پیام/
نظر شما