به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام ابوالفضل علیخانی، مسئول دبیرخانه هماهنگی گروههای جهادی حوزههای علمیه در نخستین نشست مسئولین امور گروههای جهادی حوزههای علمیه، با حضور نماینده واحدهای استانی و شهرستانی جهادگران حوزوی، در شهر مقدس قم برگزار شد گفت: لازم است با ۱۴۷۰ گروه جهادی حوزوی شناسایی شده در سراسر کشور، در سطح استان تعاملاتی شکل دهند تا بتوان با ساز و کاری مناسب و چابک، هر مقدار که در توانمان هست، خدمات به صورت هدفمند و کارساز عرضه شوند.
دکتر خدابخشی مسئول کمیته فرهنگی شورای عالی امنیت ملی نیز در این نشست گفت: جهاد خدمترسانی آن هم از سوی طلاب میتواند اثرات بالایی در کاهش محرومیت، افزایش بصیرت مردم، تربیت و تهذیب خود طلاب و تعمیق ریشههای امنیت در داخل کشور شود.
جهاد خدمترسانی، برترین شیوه تبلیغی است
حجتالاسلام والمسلمین علی علیزاده، مسئول حوزه ریاست حوزههای علمیه نیز در این نشست در سخنانی بیان داشت: یک اقدام متمرکز و دقیق در جهاد خدمترسانی، خود یک شیوه قدرتمند تبلیغی محسوب میشود که ذیل هیچ ارگانی جز حوزه ریاست تعریف نمیشود.
مشاور مدیر حوزه های علمیه افزود: تمام تلاش حوزه بر این است تا طلابی تربیت بشوند که در مقام تبلیغ، موفق و اثرگذار باشند. اما باید به این نکته دقت کرد که خود جهاد خدمترسانی، میتواند به یک شبکهی وسیع و جریان گسترده و تشکیلات عظیم در سراسر جهان تبدیل شود که هم محرومیتها را مرتفع میکند و هم اسلام را به نحو احسن گسترش میدهد.
مسئول حوزه ریاست حوزههای علمیه گفت:سعی میکنیم با تقویت دبیرخانه هماهنگی گروههای جهادی حوزههای علمیه و تعریف آن ذیل دفتر مدیریت حوزه، هم هویت و هم حمایتهای قانونی را برای جهادگران حوزوی پدید آوریم؛ طوری که هم دستگاهها آنان را بشناسند و هم مردم خدمات طلاب را مشاهده کنند.