دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
سید امیر طباطبایی

حوزه/ سید امیر طباطبایی از فیلمسازان قم با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فجر در تمام کشور، از این جشنواره به عنوان جشنواره مردمی یاد کرد و گفت: این توانایی در بین هنرمندان استان قم وجود دارد که فیلم شایسته‌ای در جشنواره فجر داشته باشند، به شرط اینکه سینما جزو دغدغه و اولویت مدیران فرهنگی استان قم قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از ستاد خبری جشنواره فیلم فجر در قم، سید امیر طباطبایی در حاشیه برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم، با قدردانی از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برای ایجاد تنوع در سالن‌های سینما در اکران فیلم‌های جشنواره فجر، گفت: امسال شاهد اکران فیلم‌ها در مناطق مختلف شهر قم هستیم و این مسئله فرصت بیشتری را برای حضور و تماشای فیلم‌ها توسط مردم ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: در عین حال یکی از اشکالات جشنواره امسال این است که اکران فیلم‌ها در استان‌ها خیلی با تأخیر آغاز شد و دو روز پس از برگزاری آیین اختتامیه در تهران به پایان می‌رسد و این اتفاق خوبی نیست.

این فیلمساز قمی افزود: فیلم‌ها در سالیان گذشته هماهنگ با جدول اکران تهران نمایش داده می‌شد ولی متأسفانه این تأخیر برگزاری در جشنواره امسال باعث می‌شود که نقدها و قضاوت‌هایی که از رسانه‌ها و شبکه‌های تلویزیونی درباره فیلم‌ها پخش می‌شود، مردم را نسبت به دیدن برخی از فیلم‌ها مردد کند و شور و هیجان جشنواره را تحت تأثیر قرار دهد.

طباطبایی در خصوص میزبانی قم برای نهمین بار از جشنواره فیلم فجر نیز گفت: به هر حال اینکه جشنواره به وسعت تمام کشور در حال برگزاری است به عنوان یکی از ویژگی‌های مثبت جشنواره فیلم فجر تلقی می‌شود و در واقع جشنواره «برای همه مردم ایران» است و این اتفاق خوبی است.

وی اضافه کرد: ویژگی دیگر جشنواره امسال این است که در غیاب نام‌های بزرگ سینمای ایران، فرصتی فراهم شده است که جوانان به ویژه «فیلم‌اولی‌ها» خودشان را نشان دهند و این اتفاق بسیار خوب برای سینمای ایران است که جوانان بتوانند توانایی‌شان را به مخاطب ثابت کنند.

این کارگردان قمی در پاسخ به این پرسش که آیا استان قم این ظرفیت را دارد که سالانه یک فیلم سینمایی بلند در جشنواره فیلم فجر داشته باشد، گفت: شاید سالانه یک فیلم خیلی دور از دسترس باشد، اما این توانایی در بین هنرمندان استان قم هست که چند سال یک‌بار فیلم شایسته‌ای در جشنواره فجر داشته باشند، به شرط اینکه سینما جزو دغدغه و اولویت مدیران فرهنگی استان قم قرار بگیرد.

این مدرس سینما خاطرنشان کرد: هنرمندان استان قم بضاعت و توانایی این امر را دارند و امیدوار هستیم که مسئولان استانی نیز از این مسئله حمایت کنند.

چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر در قم از ۱۷ تا ۲۴ بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha