یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۹
سریال مسمومیت‌ها در مدارس برای خدشه وارد کردن به نظام اسلامی است

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی گفت: دشمنان با هجمه‌های فرهنگی القا می‌کنند که اسلام و جمهوری اسلامی نسبت به خانواده و زن بی‌اهمیت است و همین سریال مسمومیت‌ها در مدارس برای این است که نظام اسلامی و جمهوری اسلامی را خدشه‌دار کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه امروز در مراسم رونمایی از سامانه طوبی سامانه سخای خانواده مرکز خدمات  که امروز برگزار شد در سخنانی بیان کرد: خدا را شاکریم که امروز شاهد یک حرکت نو و متناسب با زمان و اقتضائات فناوری روز در حوزه خانواده طلاب و روحانیون هستیم.

وی تصریح کرد: خانواده از نعمت‌های خداوند برای انسان‌ها است و در آیات قرآن نیز نسبت به خانواده متعالی مصداق‌های فراوانی بیان شده است؛ خداوند مصداق خانواده متعالی را خانواده پیامبران عنوان کرده و در یک مورد نیز مصداق خانواده متعال را لقمان حکیم بیان نموده است که نشان می‌دهد خانواده متعالی تنها مخصوص پیامبران نیست.

رئیس مرکز خدمات افزود: طلاب و روحانیون عزیز وظیفه دارند نسبت به خانواده‌های دیگر الگو و بیان کننده احکام و اخلاقیان قرآنی باشند و مهم‌تر اینکه نسبت به خانواده خودشان نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین هجمه‌های فرهنگی غرب نسبت به خانواده است، گفت: در حوزه خانواده مسائل مختلفی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد و نیازمند تولید محتوا است و ایجاد سامانه‌هایی مانند طوبی می‌تواند یک حرکت فرهنگی، تبلیغی، پرورشی و معنوی برای خانواده‌ها ایجاد کند.

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی گفت: دشمنان با هجمه‌های فرهنگی القا می‌کنند که اسلام و جمهوری اسلامی نسبت به خانواده و زن بی‌اهمیت است و همین سریال مسمومیت‌ها در مدارس برای این است که نظام اسلامی و جمهوری اسلامی را خدشه‌دار کنند.

وی گفت: ما باید فرهنگ اسلامی را ترویج کنیم و خانواده‌ها و فرزندانمان را از این توطئه‌ها و دسیسه‌ها حفظ کنیم.

رئیس مرکز خدمات گفت: سامانه طوبی نه تنها باید به روز باشد بلکه بایستی برای 30 سال آینده برنامه‌ریزی کرده و محتوای مناسب تهیه کند؛ باید با نگاه آینده برنامه‌ریزی کرده و محتوا تولید کنیم.

وی بر ارتباط دو سویه با مخاطب تأکید کرد و گفت: سامانه طوبی نباید یک طرفه بوده و مخاطب خودش را متکلم وحده حساب نکند و نیاز است این بازخوردها باید تحلیل شود و بر اساس این تحلیل‌ها خوراک فکری و فرهنگی برای خانواده تأمین گردد.

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی تأکید کرد: سامانه طوبی باید در حوزه قرآن، سبک زندگی اسلامی، خانواده متعالی، ورزش، سلامت، مباحث فناوری روز و ... خروجی محور باشد و خانواده‌ها باید احساس کنند که این سامانه در حوزه‌های مختلف خوراک محتوایی خوبی فراهم آورده است.

فعالیت های مرکز خدمات با رویکرد خانواده رو به افزایش است

حجت الاسلام  والمسلمین علائیان نیز در ابتدای این مراسم اظهار داشت: فعالیت های مرکز خدمات با رویکرد خانواده نسبت به سال های گذشته با محوریت خانواده روز به روز درحال افزایش بوده و سندهای بالادستی مهم و مختلفی همچون سند فرهنگی و معیشت را توانستیم در مرکز خدمات تدوین کنیم.

وی در ادامه افزود: گستره جغرافیایی حضور طلبه ها و خانواده های آنان در سراسر کشور ما را به این امر سوق داده و نیازمند این مهم کرد که در تلاش باشیم سامانه ای را در کنار سامانه سخا طراحی و پیش بینی کنیم تا در کنار ارائه خدمات به طلاب در سامانه سخا، خانواده های آنان نیز بتوانند از طریق سامانه طوبی از خدمات لازم بهره مند شوند.

معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه های علمیه ابراز کرد: این سامانه بستری برای معاونت های مرکز است تا بتوانند مباحث مربوط به حوزه خانواده را چه در حوزه های آموزشی و چه در حوزه های مسابقات، مجلات و دیگر حوزه های مرتبط استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: امکانی که در سامانه طوبی فراهم شده است، هم برش مطالب ارائه شده و هم برش سنین است و آنچه که برای خانواده و همسران طلاب ارائه می شود یک سری مطالبی است که فرد با ورود خود به سامانه و با یوزر و پسوردی که برای خود تهیه می کند، مطالب مرتبط با خود را مشاهده کند و فرزندان و سنین پایین‌تر نیز، می توانند مطالب و محتواهای مناسب سن خود را دریافت کنند.

معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه های علمیه اظهار داشت:  بحمدالله به لحاظ محتوا و به لحاظ جمع آوری و تولید محتواهای غنی فرهنگی، حدود شش ماهی است که دست اندرکاران مرکز خدمات، فعالیت های خوب و گسترده ای را داشتند و از همه مجموعه های حوزوی و غیر حوزوی که در حوزه خانواده فعالیت های خوبی دارند، استفاده شده و در نهایت مجموعه خوبی آماده بهره برداری شده است.

حجت الاسلام مهدوی مدیرکل فناوری و مدیریت اطلاعات مرکز خدمات حوزه های علمیه نیز در این مراسم اظهار داشت: این سامانه که به درستی طوبی نامگذاری شده است به این خاطر است که ما یک خلأ با مخاطبین داشتیم و آن خلا این بود که خانواده های طلاب با مرکز خدمات ارتباط نداشتند و تنها راه این ارتباط این بود که از طریق سامانه سخا با مرکز ارتباط داشته باشند.

وی در ادامه افزود: اما با طراحی سامانه جداگانه به نام طوبی برای خانواده های طلاب بهترین راه فراهم شده است که از این طریق می توانیم این خلأ را برطرف کنیم تا در راستای خدمت به خانواده های طلاب فعالیت موثری داشته باشیم.

مدیرکل فناوری و مدیریت اطلاعات مرکز خدمات حوزه های علمیه بیان داشت: ما در محیطی زندگی می کنیم که در سال ۲۰۲۲ حدود ۷۹ میلیارد ترابایت دیتا در جهان تولید شده است که یک رشد تصاعدی را نسبت به سال های گذشته داشته است و در گوگل چیزی حدود ۵۶ دهم میلیارد جستجو اتفاق افتاده است که به همین امر اهمیت ارتباط را می رساند و در مرکز خدمات تلاش می‌شود تا با ایجاد جذابیت و خلاقیت بتوانند مخاطبین خود را تحت تاثیر قرار دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha