به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، زهرا عزیزاللهی در نشست خبری پذیرش حوزه علمیه خواهران استان قم که امروز در دفتر مدیر حوزه علمیه خواهران قم برگزار شد، گفت: پذیرش حوزه علمیه خواهران قم همزمان با پذیرش حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور از ۲۹ بهمن مصادف با مبعث رسول اکرم (ص) شروع شده و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با اشاره به اینکه آزمون ورودی سطح دو در۲۳ تیرماه و آزمون سطح سه و چهار در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲برگزار میشود، افزود: حافظان قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، دارندگان مدال المپیادهای کشوری و ممتازان ( برای پذیرش از مقطع متوسطه اول و دیپلم دارندگان معدل بالای ۱۸ و برای پذیرش از دانشگاه در مقطع کارشناسی دارندگان معدل بالای ۱۷) از آزمون کتبی معاف هستند.
وی با بیان این که ظرفیت پذیرش از طرف مدارس اعلام میشود، اظهار کرد: علاقه مندان میتوانند برای ثبت نام از طریق نشانی اینترنتی paziresh.whc.ir یا مراجعه حضوری به مدارس سطح شهر اقدام کنند.
عبداللهی با بیان اینکه سال گذشته شاهد افزایش حدود ۳۰ درصدی متقاضیان بود، اضافه کرد: سال گذشته حدود ۴۵۰ نفر پذیرش شدند. در حال حاضر حدود ۳۰۲۰ طلبه خواهر اشتغال به تحصیل دارند و حدود سه هزار نفر نیز فارغ تحصیل شدند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با اشاره به پراکندگی مدارس حوزه علمیه خواهران قم در سطح استان، گفت: در مدارس علمیه خواهران محیطی امن و سالم در زمینههای روانی، سیاسی و... وجود دارد.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه استان قم ۱۶ مدرسه دارد که ۱۰ مدرسه در قم و ۶ مدرسه در کاشان و آران بیدگل هستند، اضافه کرد: چهار مدرسه از متوسطه اول (سه مدرسه در قم و یک مدرسه در کاشان)، هشت مدرسه از مقطع دیپلم، شش مدرسه از سطح سه و چهار مدرسه از سطح چهار پذیرای طلاب خواهر هستند.
عزیزاللهی با بیان اینکه در سطح سه خواهران، ۱۰ رشته متنوع فعال هستند که هم رشتههای بهروز و همسو با علوم انسانی و هم رشتههای اصیل را شامل میشود، گفت: فقه و اصول، تفسیر علوم قرآنی، مدرسی ادبیات عرب، مدیریت آموزشی، مطالعات زنان، تربیت دینی کودک و نوجوان، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، کلام محض، کلام با گرایش امامت و علوم و معارف حدیث شیعه از رشتههای مقطع سه حوزه علمیه خواهران است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم با اشاره به اینکه پنج رشته در سطح چهار فعال است، ادامه داد: فقه و خانواده، تفسیر تطبیقی، علوم و معارف قرآن، حکمت متعالیه و کلام اسلامی رشتههای فعال در سطح چهار است.
وی بیان کرد: مدرک خواهران طلبه همانند برادران طلبه برای اشتغال و ادامه تحصیل دارای اعتبار است و طلاب خواهر میتوانند در گرایشهای علوم انسانی در دانشگاه نیز ادامه تحصیل داشته باشند.
عزیزاللهی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ نفر از خواهران طلبه در طرح امین مشغول به فعالیت شدند و تعداد قابل توجهی نیز در آموزش پرورش جذب شدند.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش یکی از بازوانی است که میتواند در افزایش متقاضیان مدارس خواهران نقش داشته باشد، تصریح کرد: اگر در زمان پذیرش حوزههای علمیه خواهران در مدارس آگاهی بیشتری نسبت به حوزه علمیه خواهران داده شود گرایش به آن بیشتر میشود.
نظر شما