به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام حمید نیکزاد درسخنانی پیرامون تقویت هویت ایرانی – اسلامی اظهار کرد: از دورهای که بحث فضای مجازی، رشد شگفتانگیزی پیدا کرد، تمام جهتگیریهای تربیتی به نحوی تحت تاثیر قرار گرفت و اثرپذیری آن فراوان بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر با فرهنگیان نسبت به جذاب بودن برنامههای پرورشی تأکید کردند.
وی با بیان اینکه ۲ موضوع مهم و محوری در انتقال معارف برای نسل نوجوان و جوان وجود دارد، خاطرنشان کرد: این محورها شامل وجود نیروی انسانی فعال و موقعیتی است که محتوا میخواهد در آن ارائه شود.
حجتالاسلام نیکزاد با اشاره به برگزاری رویداد «زنگ بهشت» بیان کرد: با توجه به رشد مطلوب و خوب در حضور طلاب در سطح مدارس طی سال اخیر، رویدادی با عنوان «زنگ بهشت» برای تمام حوزویان فعال در مجموعههای تربیتی در حال فراخوان است که در هر نقطهای از کشور هر کسی ایده نو و خلاقانهای داشته باشد در این رویداد شرکت میکند و ایدههای خلاقانه خود را در آن ارسال میکنند که این آثار داوری شده و از برگزیده آنها حمایت میشود. این رویداد در راستای شبکهسازی بین شبکه فعال حوزوی و آموزش و پرورش ایجاد شده است.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: گسترش حضور طلاب توانمند در سطح مدارس، برکات خوبی داشته و از طلاب نخبه و شاخص حوزه علمیه در بخشهای مختلف استفاده میشود و در حدود ۴۰ برنامه مشترک همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش وجود دارد و همه اینها در راستای هویتبخشی ملی و اسلامی مورد تاکید رهبر انقلاب است.
وی با تأکید بر اینکه هویتبخشی زمانی اتفاق میافتد که دانشآموز در فرآیند زندگی نسبت به برنامههایی که تعریف میکنیم، احساس نیاز کند، افزود: در معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز با این رویکرد پیش میروند تا معارف اسلامی در بستر رسانههای جدید و جذاب تعریف شود و این برنامهها در حال تکمیل است تا شناخت و تقویت هویت ملی مورد نظر رهبر انقلاب آنطور که شایسته است، اتفاق بیفتد.
حجتالاسلام نیکزاد خاطرنشان کرد: رویداد زنگ بهشت، اولین کاری بود که بعد از تاکید رهبر انقلاب نسبت به شناخت و تقویت هویت ایرانی – اسلامی با همکاری دفتر تبلیغات حوزههای علمیه کشور با هدف جمعآوری ایدههای خلاقانه برگزار شد که ایدههای برگزیده این رویداد در سطح کشور ترویج میشوند.
وی با بیان اینکه یکی از محورهای اساسی برای تحول در مدرسه، منابع انسانی است، اظهار کرد: متأسفانه طی سالیان گذشته آن نگاه ویژهای که باید به سرمایه انسانی میشد، اتفاق نیفتاده و آموزشهای بدو ورود و ضمن خدمت جدی گرفته نشده است.
حجتالاسلام نیکزاد افزود: خوشبختانه در دور جدید مدیریت آموزش و پرورش، همکاران ما تحول جدی در جذب نیرو در بخشهای آزمون، مصاحبه و گزینش ایجاد کردهاند که برکات آن در سالهای آتی در سیستم آموزشی کشور مشاهده خواهد شد.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در خصوص فعالیت این ستاد و ارتباط آن با آموزش و پرورش گفت: رسالت حوزهها علمیه از همان بدو ایجاد در راستای معارف اسلامی و انسانسازی بود و با توجه به آیات و روایات، تلاشهای خوبی در این مسیر صورت گرفته است.
۳۱۳/۱۷
نظر شما