چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۱
تدوین منظومه فکری علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی

حوزه/ اعضای کنگره بین المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی از دانشگاه میبد یزد با معاون و مدیر گروه های فقه و حقوق ، علوم قرآن و حدیث ، فلسفه و کلام دانشکده الهیات دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، در این دیدار، مذاکراتی در خصوص همکاری دو جانبه دانشگاه با دبیرخانه کنگره بین المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی صورت گرفت.

میر حسینی در ابتدا پاره ای از توضیحات را  در خصوص تأسیس دانشکده الهیات در آغاز به کار این دانشگاه با عنوان پردیس دانشگاه یزد و سپس اضافه شدن دانشکده فنی و مهندسی به آن ، از وضعیت اساتید و هیئت علمی و سطح قابل قبول این دانشگاه از نظر رتبه علمی و همچنین تعداد دانشجویان به سمع هیئت کنگره رساند.

در ادامه ، آیت الله هروی به تبیین شخصیت علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی ، تألیفات ایشان  و نیز خدماتی که در زمان مدیریت عتبه مولی امیر المؤمنین در نجف اشرف داشتند، پرداخت و افزود: شناخته شدن عالمان شیعی خدمتی به تراث عظیم شیعه است و با توجه به این که ایشان هم از این منطقه بوده اند لذا توقع می رود بیشتر مورد توجه و عنایت قرار گیرند.

دبیر علمی کنگره نیز با اشاره به جمع آوری نسخه های خطی از کتابخانه های داخل و خارج کشور ، رایزنی با دانشگاه ها و حوزه ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی ، به اهمیت موضوع شناخت شخصیت علمی و معرفتی ملا عبدالله تأکید کرد و گفت: ما در زمینه شناخت این شخصیت تا آن جا که در توان داشتیم به اکثر مراکز مهم علمی و پژوهشی مکاتبه کردیم و از ایشان دعوت به  همکاری نمودیم و در این راه نیز به توفیقاتی نائل شدیم که همگی نشان از این بوده که حتی روح علامه نیز با ما بوده و به ما در هر جا که با بن بستی مواجه می شدیم یاری رسانیده است.

عبدی پور، تدوین منظومه فکری علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی را در دست اقدام دانست که شامل اندیشه سیاسی و فکری ایشان و همچنین بررسی نقش تمدنی علامه در شکل گیری تفکرات و اندیشه های عصر صفوی و تعامل ایشان با حاکمان عصر خویش از مهم ترین کار هایی بر شمرد که دبیرخانه کنگره آن را به برخی از شخصیت های علمی و پژوهشی کشور واگذار نموده است .

در ادامه، معاون دانشگاه میبد با معرفی مدیران گروه های دانشکده الهیات ، اعلام آمادگی خود را برای همکاری در مواردی نظیر برگزاری نشست های تخصصی ، نگارش پایان نامه های دانشجویی و ارائه مقالات تخصصی توسط اساتید دانشگاه از اولویت ها برشمرد و گفت: با معرفی زیبایی که از شخصیت علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی در ابتدای جلسه داشتیم، ایشان در بسیاری از علوم جامع الاطراف بوده اند و جایگاه علمی و معرفتی ایشان باید به درستی تبیین شود تا شناسایی کاملی از این عالمان به جامعه عرضه گردد . پس بجاست دانشکده الهیات دانشگاه میبد با توجه به داشتن ظرفیت ها و بستر مناسبی که ایجاد شده و همچنین حمایت از رساله ها و  پایان نامه های دانشجویی سطح ی و ارشد با دبیرخانه کنگره مشارکت و همکاری حداکثری داشته باشد.

مقرر شد دبیرخانه کنگره طی مکاتبه ای با دانشگاه میبد موارد همکاری را قید نموده و زمان مناسب برای برگزاری یک نشست علمی مشترک تعیین گردد.

میر حسینی گفت: دانشکده الهیات چندین نشست داخلی و خارجی نیز برگزار نموده و در این خصوص تجربه کافی را دارد . وجود اساتید برجسته و صاحب تجربه سبب شده که جذب دانشجویان از طریق آزمون سراسری صورت بگیرد و در این زمینه نیز دانشجویان این دانشگاه توانسته اند در سطح بالای کشوری مطرح شوند.

امیدواریم که بتوانیم سهمی در این کار خیر داشته باشیم و تمام تلاش خود را برای مشارکت و همکاری دو جانبه با کنگره بین المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی به کار خواهیم بست.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha