به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام ولی صمصامی امام جمعه وحدتیه امروز در خطبههای نماز جمعه با اشاره به ارزیابی عملکرد تنها داروخانه شهر وحدتیه، اظهار داشت: بنابر اعلام مرکز بهداشت، جمعیت شهر وحدتیه و روستاهای اطراف ۱۶ هزار نفر میباشد، اما در این شهر تنها یک داروخانه مستقر است و علاوه بر اینکه جوابگوی نیازهای مردم این شهر و توابع نیست، از طرفی با عملکرد ضعیف خود اسباب نارضایتی مردم را هم فراهم آورده است.
وی بیان کرد: از مسئولان ذی ربط درخواست داریم که علاوه بر ارزیابی عملکرد، بر ارتقای کیفی و کمّی آن هم بیفزایند که یقیناً رضایتمندی مردم این دیار رضایتمندی الهی را هم در پی خواهد داشت.
خطیب جمعه وحدتیه، با بیان اینکه در راستای کنترل تورم و تحقق شعار سال، ناترازیهای نظام بانکی و بودجهای کشور کنترل شود، گفت: مهمترین چالش اقتصادی کشور در سالهای اخیر تورم بوده، چالشی که تبعات آن در معیشت و زیست مردم و حتی فضای اجتماعی و امنیت مردم، رد پای آن دیده میشود.
وی با تأکید بر اینکه در سال مهار تورم باید دید ریشه اصلی این تورم چیست تا روی آن تمرکز شود، اظهار کرد: به نظر میرسد عوامل مرتبط با افزایش تورم به چند حوزه تقسیم میشوند، تورم جهانی پس از کرونا و زاییده جنگ اوکراین از جمله این عوامل است، همچنین تحریمهای بانکی و اقتصادی نیز سهم مختص خود را دارد، علاوه بر این ناترازیها، اما سهم عمده و اساسی در تولید و افزایش تورم، ناترازی بانکی و ناترازی بودجهای است.
حجت الاسلام صمصامی با تشریح ناترازی بانکی یادآور شد: بانکهای کشور به میزان منابعی که در اختیار دارند، اعطای تسهیلات کنند و وام دهند، البته منظور از وام هم، وامهای کوچک به مردم برای مسکن و ازدواج نیست، بلکه وامهای کلانی است که به نام مشارکتهای اقتصادی با شرکتهای مختلف به آنها داده میشود یا وامهای صدها میلیاردی که به برخی اشخاص داده شده و بازپرداخت آن به تعویق میافتد و پدیده ابر بدهکاران بانکی بهوجود میآید.
وی خاطرنشان کرد: وقتی ما در کشور این شرایط را داریم، عملا اثرات ناشی از ناترازی نظام بانکی یکی از دلایل اصلی مرتبط با افزایش نقدینگی و آثار تورمی در اقتصاد کشور است، مثال بارز آن عملکرد ناصواب بانک خصوصی آینده در تهران و مشهد و احداث هتل با هزینه سرسام آور۲۱ هزار و پانصد میلیارد تومان میباشد.
انتهای پیام/