دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
بحرین

حوزه/ علمای بحرین با صدور بیانیه ای شعار محرم ۱۴۴۵ هجری قمری را "سخن ما، سخن شماست" اعلام کردند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، علمای بحرین با صدور بیانیه ای شعار محرم ۱۴۴۵ هجری قمری را اعلام کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

این پرچم های آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) است که در گوشه و کنار مکه مکرمه و بیت الله الحرام به اهتزاز در می آید و نزدیک به روز عرفه، روز بزرگ ترین حج در آنجا حضرت سید الشهدا (علیه السلام) یاران را برای احیای نهضت جاویدان الهی بسیج می کند و دعوت خود را در طول زمان برای اصلاح در امت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله وسلم) خاتم الانبیاء و سرور پیامبران آغاز می کند، اصلاحی که دائمی، مستمر، بدون انقطاع و زوال است.

امروز نیز همچون دیروز و فردا به آن فراخوان و آن ندا لبیک می گوییم و با دل و اعتقاد و عمل و رفتار آن را می گوییم و به صورت شعاری آگاهانه مطرح می کنیم: "سخن ما، سخن شماست" یا اباعبدالله الحسین (علیه السلام). آری، سخن، سخن شماست، فرمان، فرمان شما و تصمیم، تصمیم شماست در همه چیز است، تسلیم کامل و مطلق در برابر شما ای آل محمد، در آنچه از شما به من گزارش شده و آنچه از شما گزارش نشده است. امیدوارم با این دین تکمیل شود، زیرا دین و اسلام اصیل محمدی بدون ولایت شما کامل نمی شود.

از أبی عبد الله الإمام الصَّادق (علیه السَّلام) روایت شده که می فرمایند: "مَن سَرَّهُ أن یستکمل الإیمان کلَّه فلیقل: القولُ منِّی فی جمیع الأشیاء قولُ آل محمِّد، فیما أسرُّوا وما أعلنوا، وفیما بَلَغَنی عنهم وفیما لم یبلغنی". کتاب الکافی - الشیخ الکلینی - ج١ - الصفحة٣٩١.

با توجه به اینکه در آستانه عاشورای حسینی (علیه السلام) هستیم، شعار سالیانه سال ۱۴۴۵ هجری قمری را با عنوان: "سخن ما، سخن شماست" اعلام می کنیم.

این شعاری است که هدفش موارد زیر است:

  1. تمرکز آگاهی به محوریت رجوع در همه سخن ها، نگرش ها و امور فردی و اجتماعی به ارشاد و هدایت آل محمد (صلی الله علیه و آله) به عنوان یک وظیفه شرعی و اعتقادی.
  2. مصونیت جامعه در برابر اقدامات، برنامه ها، سخن و رفتارهای منحرف و جدا از خط آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) مانند بدعت ها، اوهام و ارزش های فاسد غربی و شرقی.
  3. تعمیق هویت ایمانی و تمرکز تسلیم در برابر احکام شرعی در همه امور و مسائل اعم از مهم و عادی که مربوط به ابعاد مختلف زندگی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و غیره است.
  4. تحکیم پایه های ارتباط نزدیک در گفتار و عمل با مراجع عظام و فقهای عادل که نماینده شرعی ولایت آل محمد (صلوات الله علیه و آله و سلم) هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha