به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله عباس کعبی، نایب رئیس جامعه مدرسین در دیدار جمعه از ائمه جمعه و جماعات عراق با اشاره به ایام عید سعید غدیر گفت: واقعه غدیر، یک واقعه انسان ساز و تمدن ساز است و در حقیقت آغاز یک حرکت بزرگ انسانی برای ساخت جهانی بر مدار ایمان و عمل صالح است.
وی واقعه عاشورا را، حرکتی در راستای تثبیت غدیر و ولایت امیرالمؤمنین -علیه السلام- عنوان کرد و ابراز داشت: مکتب عاشورا، داری دو بُعد سلبی و ایجابی است. در بُعد سلبی، به نفس بی عدالتی و ظلم میپردازد و در بُعد ایجابی، آمادگی برای انتظار فرج است.
استاد حوزه علمیه قم با استناد به آیه «نُریدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّهً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین»، ظهور حضرت حجت را نوعی سنت الهی دانست و ادامه داد: امروز باید در جهان فرهنگ سنتهای الهی را نهادینه سازی کنیم. سنت هدایت، رحمت، اختیار و تغییر سرنوشت بر پایه اراده، همان سنتهایی است که باید نهادینه شود.
وی افزود: تحول جهانی فرهنگی، زیرساخت تحول سیاسی و اجتماعی است و به دنبال تحول سیاسی و اجتماعی، امنیت فراگیر جهانی به وجود خواهد آمد که در نتیجه آن، اهداف نهایی خلقت و کرامت انسانی، تحقق خواهد یافت.
عضو جامعه مدرسین در بخش دیگری از سخنان خود، جهاد تبیین را به عنوان یکی از وظایف مهم امت اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: حضرت زهرا -سلام الله علیها- الگویی مطلوب در عرصه جهاد تبیین هستند. ایشان در دوران حیات خود، پیوسته به این فریضه عمل میکردند.
وی افزود: به طور طبیعی، جهاد تبیین با حفظ زنجیره تواصی به حق، صبر، تقویت حضور مردم در صحنه و ایجاد زمینههای مناسب برای حل مشکلات همراه است و اموری همچون شناخت مخاطبان و عرصه تأثیرگذاری آنها، تقویت ارزشها، تولید قدرت نرم در مقابل آماج حملات رسانهای و تبلیغاتی دشمن و تبیین آینده درخشان کشور، از جمله ابزار و الزاماتی است که موفقیت جهاد تبیین را تضمین میکند.
۳۱۳/۱۷
نظر شما