دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
تبلیغ نیازمند نگاه علمی است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به اهمیت تبلیغ علمی امور دینی در فضای مجازی، گفت: اگر شناخت مخاطب، ابزار، عرصه‌ها و عوامل انتقال پیام به درستی عرضه شود و کار اجتهادی قوی در این زمینه صورت بگیرد، به یک ‌مجموعه ارزشمندی مجهز می‌شویم که ما را در مسیر تبلیغ یاری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در نشستی با جمعی از طلاب فعال فضای مجازی با عنوان «قرارگاه شهید آرمان» گفت: خدا را شاکریم که چنین لشکر رسانه‌ای توانمندی برای تبلیغ دین شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه ویژگی‌ جمع شما این است که فعال ‌و دغدغه‌مند هستید، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر مبلغان، اولویت تبلیغ و منزلت آن را مورد تأکید قرار دادند و این غفلت تاریخی که با آن مواجه هستیم را متذکر شدند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با طرح این سؤال چه کنیم که تبلیغ اولویت پیدا کند و در جامعه موثر باشد؟، اظهار کرد: شاید از بین همه اتفاقاتی که باید بیفتد، علمی کردن تبلیغ اولویت داشته باشد. نگاه علمی به این عرصه نقطه‌ای است که باید روی آن تمرکز کنیم، چرا که کمبود جدی در این زمینه داریم.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: اگر شناخت مخاطب، ابزار، عرصه‌ها و عوامل انتقال پیام به درستی عرضه شود و کار اجتهادی قوی در این زمینه صورت گیرد، به یک‌مجموعه ارزشمندی مجهز می‌شویم که ما را در این مسیر یاری می‌کند. موضوعاتی که در زمینه فعالیت در فضای مجازی و تبلیغ در دسترس است، از منابع غربی نشأت گرفته که با علوم اسلامی فاصله دارد. بر همین اساس مهمتر از ساختار، بودجه، جذب و حتی تأسیس رشته، علمی کردن عرصه تبلیغ است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه در گذشته افراد مجتهد در امور تبلیغ فعالیت داشتند که جایگاه آن محفوظ است، گفت: هرچه در عرصه تبلیغ کار علمی قوی‌تری داشته باشیم، روند توسعه و اثرگذاری آن بهتر خواهد بود. در این راستا شما طلاب فعال فضای مجازی می‌توانید کمک بزرگی کنید.

وی با اشاره به اینکه در بخش‌ تبلیغ امور دینی فقر قابل توجهی داریم، ادامه داد: این عرصه اگر علمی نشود، به تحقق اولویت‌های اصلی نخواهیم رسید. ما برای برای قوام و دوام و البته آینده‌سازی در حوزه تبلیغ امور دینی باید به سمت علمی کردن آن پیش برویم.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری با بیان اینکه سازماندهی و داشتن شبکه در بین مومنان فرمان صریح خداوند است، افزود: ما در عرصه فعالیت امور دینی در فضای مجازی و تبلیغ دین قدم‌های مقدماتی را برداشته‌ایم که همین قدم‌ها بشارتی برای پیشرفت است. ظرفیت نماز جمعه هم بسیار اثرگذار است که البته هنوز ما حق نماز جمعه را ادا نکرده ایم و باید این ظرفیت عظیم را مورد توجه بهتری قرار دهیم.

در ابتدای این جلسه برخی از طلبه‌های فعال فضای مجازی در قرارگاه شهید آرمان نیز با اشاره به مشکلات پیش‌رو برای فعالیت در این عرصه، به ارائه راهکارهایی برای توسعه امور دینی در جامعه پرداختند.

آن‌ها گفتمان‌سازی در امور دینی را امری ضروری عنوان کرده و ایجاد نشاط اجتماعی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، تبیین امیدآفرینی و برقراری ارتباط با دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها را به عنوان انتظارات طلبه‌های فعال در فضای مجازی عنوان کردند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha