به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، استان بوشهر در حماسه دفاع مقدس نقش بسزایی داشت و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم کرده است؛ بزرگترین پایگاههای نظامی کشور در استان بوشهر قرار دارد و طی هشت سال دفاع مقدس این استان در جبهههای زمینی، هوایی و دریایی نقش ویژه و مهمی ایفا کرده هرچند که شهدای آن آنچنان که باید و شاید به نسل امروز همچون دهه هشتادی ها و نودی ها معرفی نشده اند. خبرگزاری حوزه قصد دارد در قالب پرونده ای ویژه و نگاه به تاریخ مجاهدت شهدای این استان در دوران دفاع مقدس، به معرفی آنان بپردازد.
شهید علیرضا کمالی
شهید «علیرضا کمالی» از شهدای دفاع مقدس استان بوشهر بوده که آغاز و پایان زندگیاش با سالروز میلاد حضرت علی(ع) رقم خورده است. حکایت زندگی این شهید والامقام را در ادامه بخوانید.
شهید «علیرضا کمالی» ۱۴ دی ماه ۱۳۴۰، مصادف با سالروز تولد مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع)، در استان بوشهر متولد شد. وی دوره طفولیت خود را به طور طبیعی پشت سرگذاشت و در سن ۷ سالگی راهی دبستان شد. شهید «علیرضا کمالی» با توجه به سن کم خود، در اوقات فراغت به خطاطی و نقاشی نوشتن تابلو مشغول بود و آن را در معابر جبهه نصب میکرد و همچنین به مطالعه کتابهای مفید اسلامی میپرداخت، البته به علت جو خفقانآور رژیم ستمشاهی پهلوی، این کار را به طور مخفیانه انجام میداد تا اینکه قیام همگانی ملت مسلمان ایران به رهبری مرجع عالیقدر، امام خمینی شروع شد و ایشان نیز در این فرصت سعی کرد واقعیتها را به مردم تفهیم کند.
ترک مدرسه برای رفتن به جبهه
شهید کمالی به دلیل همگام شدن با سایر همکلاسیهایش مدرسه را ترک کرد و با پخش اعلامیه و نوشتن اعتراض در معابر عمومی و همچنین شرکت در راهپیماییهای مردمی و درگیری با مزدوران شاهنشاهی، اعتراض خود را نسبت به رژیم سابق نشان میداد.
پس از پیروزی حق علیه باطل و آرامش نسبی در مملکت حکم فرما شد و مجدد به تحصیل ادامه داد و در خرداد ۱۳۵۹ موفق به اخذ مدرک دیپلم در رشته اقتصاد شد.
زمانی که ایران اسلامی مورد هجوم، صدام مزدور و کافر قرار گرفت؛ وی به دلیل علاقه فراوانی که نسبت به اسلام و مسلمین داشت و شهادت در این راه را فیض عظیمی میدانست، داوطلبانه راهی خدمت مقدس سربازی شد و پس از طی دوران تعلیماتی به تیپ ۵۵ هوابرد شیراز رفت و از آنجا راهی جبهههای جنگ حق علیه باطل در منطقه خوزستان شد.
او در حملات متعددی از قبیل طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس فعالانه شرکت داشت و چهارده ماه در جبهه علیه ظلم و کفر به جنگ با مزدوران بعثی پرداخت.
شهید کمالی همچنین در ارتباط با دایره سیاسی ایدئولوژیک آن تیپ، در امر تبلیغات اسلامی و پخش کتابهای سودمند و احداث مسجد و برگزار کردن نماز جماعت همرزمانش را یاری مینمود تا اینکه درحمله پیروزمند بیت المقدس با رمز «یا علی بن ابیطالب (ع)» در تاریخ هفدهم اردیبهشت ۱۳۶۱، بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شانه راستش بلافاصله به درجه رفیع شهادت که آرزوی همیشگیاش بود نایل آمد.
چیزی که جالب توجه است، این است که همانند تولدش که مصادف شد با میلاد مبارک حضرت علی (ع) بود، شهادتش نیز درست در روز تولد این امام بزرگوار شیعیان جهان اتفاق افتاد.
انتهای پیام/