به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام «علی محمدی هوشیار» در کتابی با نام «عصر پیدایی» نمایی از جامعه مهدوی و دولت کریمه را بهنمایش گذاشته است و در پی آن است تا براساس روایات و آیات، فهمی جدید از دو مقوله جامعه و حاکمیت مهدوی، ارائه دهد و خواننده فهیم را به تأمل وا دارد تا خود را برای ظهور ناگهانی آن حضرت آماده کند.
روح حاکم بر این نوشتار، نگاهی انتقادی است به کتاب عصر حیرت، نوشته آقای مهدی نصیری که شایعه سرگردانی و حیرت را به دوران غیبت نسبت داده و حجتالإسلام علی محمدی هوشیار کوشیده است تا عصر غیبت را «عصر پیدایی حقیقت» معرفی کند و آن شایعه را بزداید.
در این کتاب شهر جهنم، شهر بهشت، جامعه صالحان و مصلحان توصیف شده و اینکه جامعه مصلحان چه مؤلفههایی باید داشته باشد بیان شده است و در آخر به حکمرانی حضرت حجت و زمینههای برقراری عدالتش پرداخته است. عدالتی در زمینههای سیاسی، امنیتی، قضایی، اقتصادی، فرهنگی.
کتاب «عصر پیدایی» به قلم حجتالإسلام «علی محمدی هوشیار» در ۱۳۲ صفحه و با قیمت ۷۹هزارتومان توسط انتشارات کتاب جمکران چاپ و روانه بازار نشر شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
جامعه قبل از ظهور امام مهدی(عج)، جامعه قهر و جدایی و جامعه اختلافات بیحدوحصر است. ازاینرو، باید اصلاح شود و جای خود را به جامعه همدل و همراه بدهد. یکی از اصول اساسی در جامعه مصلحان، همدلی و همراهی آحاد جامعه با یکدیگر است. این همدلی در سایه نگرش برادرانه و دیگردوستانه محقق میشود. تا وقتی «اصلاح ذات بین » و تحکیم روابط صورت نپذیرد، سایر مراتب اصلاح نیز معطل میماند و حرکت اصلاحی در جامعه مصلحان عقیم خواهد شد.
این اصلاح تا حدی اهمیت دارد که گویی اساس اسلام را بر آن بنانهادهاند. ازاینرو، جامعه مصلحان، جامعه ارتباطات اخلاقمحور و دیگردوستانه است که قرآن کریم از آن به «ارتباط برادرانه» تعبیر کرده است. در این جامعه، قهر و فاصله بین مؤمنان منفور است و بههیچعنوان نباید رشته ارتباطی مؤمنان قطع و تضعیف شود.
ما در زمانهای زندگی میکنیم که از حضور امام هدایت در جامعه بیبهره هستیم و طبق دستورات و بیان ائمه موظفیم در این دوران تاریک منتظر ظهور مردی باشیم که نه فقط مسلمانان که جهان بشریت، و نه فقط انسانها که تمام مخلوقات عالم را رهبری و هدایت کند و حکومتی برقرار سازد که از اولین تا آخرین پیامبران الهی برای تشکیل آن زمینهسازی و امتهای خود را به آن وعده دادهاند. اما این حکومت چه ویژگیهایی خواهد داشت؟ و عدالتی که برجستهترین ویژگی آن دوران بیان میشود در چه زمینهها و چگونه به اجرا درخواهد آمد و ما چه تصوری باید از آن زمان داشته باشیم تا بدانیم درحال حاضر چگونه برای رسیدن به آن زمان وعده داده شده تلاش و حرکت کنیم چراکه عصر ما فرصتی است برای رسیدن به کمال مطلوب.
نظر شما